Un nou premiu international in Bruxelles – Multumiri

Stimati parinti,

Newsletterul de ieri l-am amanat pentru astazi pentru vreau sa impartasesc cu dvs mentiunea pe care am primit-o aseara in Bruxelles in Lista FERD/ FERD’s List, o lista europeana de tineri lideri inspirationali si antreprenori, organizata de JA Europe si sustinuta de FERD (cea mai mare companie din Norvegia).

Este cel de-al doilea premiu international pe care il primesc si vreau sa va multumesc pentru ca ati avut si aveti incredere in programele pentru copii organizate in acestia 7 ani si sper sa crestem impreuna in continuare.

In cadrul evenimentului de ieri, am dezbatut mai multe subiecte importante in ceea ce priveste nevoile si solutiile pentru dezvoltarea programelor educative la nivel european si mi s-a confirmat inca o data decizia de a realiza activitatile in limba engleza, de a ne concentra pe dezvoltarea pasiunii pentru tehnologie si a abilitatilor de comunicare. Aceste subiecte sunt „arzatoare” la nivel european si chiar global. Se cauta solutii si ma bucur ca ati fost deschisi sa fiti pionieri in aceasta perioada de tranzitie catre noi instrumente de invatare pentru copii.

De asemenea am discutat si despre viitoarele politici publice pentru finantarea tinerilor antreprenori. Sper ca feedback meu si al celorlalti 5 antreprenori nominalizati sa fie unul contructiv astfel incat, peste ani, copiii dvs sa beneficieze de legislatii noi in dezvoltarea si aplicarea ideilor lor.

Multumesc Junior Achievement Romania pentru nominalizare si sustinere! Mai multe detalii despre FERD’s List gasiti aici: http://ferdslist.org/ .

In continuare ne vedem sambata la Academia Juniori in Tehnologie si duminica la cursul Juniori in afaceri. Abia astept!

Va doresc o zi minunata si va transmit calduroase salutari din Bruxelles!
Claudia

Claudia Suhov
Fondator & Director Creativ Kidster
claudia@kidster.ro
0746.042.033
www.kidster.ro
FERD’s List 2017, Young Leonardo Award 2015, Top FORBES “30 Entrepreneurs under 30 ” 2014, Winner Company of the Year 2012, Prize Innovation in Education 2012

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>