START inscrieri Scoala de Vara – Juniori in tehnologie

news-eventIn perioada 31 iulie – 11 august, copiii cu varste intre 9 – 13 ani, pasionati de tehnologie si jocuri, sunt asteptati sa participe la cel putin una dintre cele 2 saptamani ale Scolii de Vara “Juniori in tehnologie”, organizata de KIDSTER si VERANDA MALLTimp de o saptamana copiii vor crea propriul joc si website in cadrul orelor de tehnologie. Aceste activitati vor fi completate cu ore de comunicare si joaca in limba engleza, ce se vor desfasura in cea de-a doua parte a zilei de activitati.

Site-urile realizate de copii vor fi publicate online si vor ramane in portofoliul copiilor.

Scoala de Vara “Juniori in Tehnologie” antreneaza gandirea copiilor in ceea ce priveste gasirea de solutii, lucrul in echipa, dezvoltarea abilitatilor de prezentare si de comunicare in limba engleza, intr-un mediu nonformal si creativ.

Activitatile vor incepe cu intelegerea tipurilor de jocuri pe calculator, a tehnologiilor folosite, a modului in care sunt acestea construite si vor continua cu dezvoltarea propriul joc si site, cu o poveste proprie. Copiii vor lucra in limbajul HTML pentru a crea pagini web si care ii ajuta sa dezvolta o gandire logica si creativa.

La Scoala de Vara participantii vor invata despre structura unui document HTML, despre diferite tag-uri si atributele lor, formatarea textului, culorile folosite intr-un site pentru a starnii imaginatia, stilizarea paginilor cu ajutorul fisierelor CSS, tabele, liste, butoane si legaturi intre paginile web, imagini si video. Toate acestea ii vor ajuta sa construiasca propriul site personalizat, pe care il vor face si mai interactiv cu ajutorul animatiilor create cu JavaScript si jQuery, iar la final vor avea propriul site, care va fi disponibil online, ca rezultat al activitatii lor si al imaginatiei.

IMPORTANT:Activitatile cursului de tehnologie sunt dedicate atat copiilor cu sau fara experienta in cunoasterea HTML, iar pe durata cursurilor copiii vor primi laptopuri pe care sa le foloseasca. 

In cadrul Atelierului de comunicare in Limba Engleza vom realiza: jocuri amuzante de cunoastere si de echipa, dezbateri tematice, improvizatie si prezentari despre subiecte de tehnologie. Acestea au ca scop integrarea si apropierea copiilor in grup, dezvoltarea increderii in sine si a abilitatilor de comunicare/ exprimare in Lb. Engleza, descoperirea unor noi perspective in ceea ce priveste tehnologia, cat si amuzamentul si relaxarea copiilor.

Program

Luni – Ziua Cunoasterii Marti – Ziua Echipei Miercuri – Ziua Constructiilor Joi – Ziua Provocarilor Vineri – Showtime!
Hai sa cunoastem grupul, sa descoperim programele de lucru si sa dezbatem idei despre tehnologie. Ne organizam in echipe si stam cu degetele pe tastatura.
Cum ne prezentam ideile?
Why not (game).
Lucram la dezvoltarea proiectului. Cum putem pune in practica cele mai nastrusnice idei? Play smart (game). Finalizam proiectele si facem scenariul prezentarilor. Thinking outside the box (game). Prezentari proiecte si premiere!
Group games.

Saptamana : 31 iulie – 4 august, orele 10:00 – 16:00 – Nu mai sunt locuri

10:00 – 12:30 – Curs de tehnologie*

12:30 – 13:30 – Pauza de masa**

13:00 – 13:30 – Pauza de relaxare (VR Cinema, Pixel Zone)**

13:30 – 16:00 – Atelier de comunicare si jocuri in Lb. Engleza***

Vineri, de la ora 14:00, parintii sunt invitati sa participe la prezentarile proiectelor realizate de copii.

Saptamana 2: 7 august – 11 august, orele 10:00 – 16:00 – Nu mai sunt locuri

10:00 – 12:30 – Curs de tehnologie*

12:30 – 13:30 – Pauza de masa**

13:00 – 13:30 – Pauza de relaxare (VR Cinema, Pixel Zone)***

13:30 – 16:00 – Atelier de comunicare si jocuri in Lb. Engleza***

Vineri, de la ora 14:00, parintii sunt invitati sa participe la prezentarile proiectelor realizate de copii.

*In formularul de inscriere este necesar sa mentionati nivelul de experienta in programare si nivelul de cunoastere al Limbii Engleze al copilului.

**Masa de pranz este inclusa in taxa de partipare si va fi la unul dintre restaurantele mall-ului Veranda.

***In zilele de marti si miercuri copiii vor participa la VR Cinema si Pixel Zone

Echipa:

Natalia Moanga – profesor de Tehnologie si Programare. De 3 ani realizeaza cursurile “Software for Juniors”, dezvoltand noi formule si metode de invatare prin care copiii descopera creativ diferite limbaje de programare.  

Silvia Patrascu – profesor de Lb. Engleza. Indiferent ce context de invatare creeaza, Silvia dezvolta gandirea critica si spiritul de echipa in randul copiilor. Pasionata de invatare sub toate formele ei, adapteaza metode din mediul formal si cel nonformal pentru ca experientele sa fie placute pentru toti participantii.

Claudia Suhov – facilitator si coordonator programe KIDSTER

veranda

Locatie: Nivelul 0B din Veranda Mall, Strada Ziduri Mosi 23, Bucuresti

Inscrieri: https://goo.gl/forms/LTOhQnzMLu1XnWXx1 Locuri Limitate.

Taxa de participare:

250 lei/ participant

Fratii sau grupurile care se inscriu cate 2-4 copii, beneficiaza de 10% reducere.

Taxa se poate achita aici online prin card, transfer bancar sau cash in prima zi de participare.

Documente necesare:

Pentru participarea copilului dvs in programul Scolii de Vara este necesar semnarea acestui Acord de participarela inceputul primei zi de activitati.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta pe adresa claudia@kidster.ro sau la telefon: 0746.042.033.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>