Start inscrieri pentru copiii intre 6 – 13 ani in „Expozitia Imaginatiei”

albina lego

Dragi părinți,

Vă invităm să participați alături de copilul/ copiii dvs în unul dintre cele mai creative și interactive proiecte educaționale pentru copiii cu vârsta între 6 – 13 ani, „Expoziția Imaginației„! Acesta le oferă cadrul prin care pot să lucreze în echipă, îi antreneză să își dezvolte abilitățile de prezentare video și de vorbit în public și mai ales le oferă ocazia să se exprime și să arate lumii modul în care văd ei lumea. 

Unul dintre cele mai usoare moduri in care imaginatia poate prinde forme sunt caramizile LEGO®. Versatile si colorate, acestea transmit copiilor bucuria  de a construi si mandria de a crea.

Citiți mai ce trebuie să faceți:

IMAGINEAZĂ-ŢI O LUME CONSTRUITĂ DIN CĂRĂMIZI LEGO® și fii unul dintre autorii Abecedarului Imaginației. Iată mai jos toti pasii pentru înscrierea în proiect:

  • Pasul 1:

Echipele înscrise în proiectul „Expoziția imaginației” sunt alcătuite din copii cu varste între 6 – 13 ani, coordonați de un părinte sau un cadru didactic.

Acestea trebuie să aleagă o literă  pe care trebuie s-o interpreteze sub forma unui obiect construit din cărămizi LEGO®.

  • Pasul 2:

Echipele au la dispoziție 5 săptămâni, până pe data de 1 aprilie, să lucreze la realizarea construcției, în proporție de minimum 70 %. Aceasta trebuie prezentată printr-un filmuleț de maximum 2 minute care va cuprinde și descrierea lucrării. Pentru validarea înscrierii, fiecare echipă trebuie să încarce în contul său filmulețul de prezentare.

  • Pasul 3:

După încheierea perioadei de înscrieri, echipele selecționate sunt anunțate în intervalul 18 -22 aprilie. Cele mai creative construcții sunt expuse în cadrul expoziției din Băneasa Shopping City în perioada mai – iunie și sunt premiate.

Dacă dorești să reprezinți școala / grădinița/ after school-ul din care membrii echipei fac parte, poți încarca logo-ul Instituției pe www.expozitiaimaginatiei.ro.

Premii:

MARELE PREMIU: EXCURSIE LA LEGOLAND® GERMANIA

PREMIUL PUBLICULUI: CONSOLA DE JOCURI PS4 SONY

PREMIUL CREATIVITATII: SET CREATIV CARAN D’ACHE

PREMIUL PENTRU INOVATIE: IPAD MINI 4

Înscrierile se fac pe siteul: www.expozitiaimaginatiei.ro

Dacă vreți să aflați mai multe informații despre cum a rescris Lego regulile inovației și cum a cucerit industria globală a jucariilor, puteți citi cartea „Piesa cu piesa”, scrisa de David. C Robertson si Bill Breen, pe care o găsiți AICI.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>