Start inscrieri cursuri Academia Juniori in Tehnologie + Exercitiul saptamanii (2)


Un copil de 12 ani, dezvoltator sl aplicatiei mobile, Ability App, il intalneste pe idolul sau, Tim Cook, CEO Apple (click pentru video)
Stimati parinti,

Astazi va prezint povestea lui Alex Knoll, un copil de 12 ani, care dezvolta o aplicatie mobila, Ability App, pentru a ajuta persoanele cu dizabilitati. Aplicatia ofera informatii pentru orientarea in spatiile publice sau gasirea unor oportunitati de angajare. Baiatul a castigat numeroase premii internationale, este invitat sa vorbeasca la diferite conferinte si a primit numeroase finantari pentru dezvoltarea ideii sale. Povestea si alte informatii despre el gasiti aici: https://www.gofundme.com/abilityapp
Clipul de mai sus il prezinta pe Alex in momentul intalnirii sale cu Tim Cook, CEO-ul Apple, dupa lansarea iPhone X. Va invit sa va alocati 5 minute si sa descoperiti acest copil fantastic, plin de emotie, pasiune, talent si visuri mari. 

Am inceput cu povestea baiatului de 12 ani pentru ca vreau sa il prezentati si copiilor dvs. Daca sunt inspirati si vor sa afle mai multe despre programare ii asteptam la Academia Juniori in Tehnologie, dedicata copiilor cu varste intre 9 – 13 ani, care va incepe pe data de 14 octombrie.

Cautam copii pasionati de tehnologie, dornici sa invete in acest an Robotica, Programare, Design,  Comunicare, Prezentare si Lucru in echipa. Toate activitatile vor fi in limba engleza, cu mici exceptii.
Experienta frumoasa a scolii de vara ne-a aratat ca cele mai bune rezultate le obtinem prin dezvoltarea continua a cunostintelor tehnice, completate cu exercitii de dezvoltare personala.

sparki-robot

Astfel pe data de 14 octombrie incepem sa programam folosind Robotelul Sparki (in imagine), folosind platforma http://arcbotics.com/, iar ulterior vom continua cu dezvoltarea unor proiecte in HTML, CSS, Photoshop in functie de nevoile si interesele grupului. Academia va avea cursuri dinamice sustinute de traineri diferiti in functie de modul, specialisti in domeniile lor.

Locurile sunt limitate. AU MAI RAMAS 7 LOCURI DISPONIBILE!
Materiale necesare: Laptop personal, caiet, instrumente de scris.
Durata cursuri: octombrie 2017 – iunie 2018, cuprinzand 4 sesiuni/ luna, 1 sesiune per saptamana. O sesiune de curs dureaza 1h 30’.
Cand: Cursurile se vor desfasura sambata, orele 10:00 – 11:30.
Locatia: str. Constantin F. Robescu, Nr 1 bis, 030217, Zona Unirii – Universitate – Str. Hristov Botev
Investitie cursuri: 55 de lei/ sesiune; 220 de lei/ luna (4 sesiuni). Taxa se achita anticipat in prima saptamana a lunii in curs.
Formular pentru inscrieri: https://goo.gl/forms/Bmk7VGxCrsTlpBtj1
Informatii suplimentare: Claudia Suhov, claudia@kidster.ro, 0746.042.033, http://kidster.ro/juniori-in-tehnologie/
Va asteptam cu drag!

Tennis-mindmap-1024x795
Exercitiul saptamanii (2) – Cum sa mapezi o lectie predata la scoala?

Pentru ca in perioada urmatoare copiii vor descoperi lectii noi ce vor trebui intelese sau chiar memorate in anumite situatii, va aduc in atentie un instrument care ii poate ajuta sa se descurce mai bine: Harta mentala sau Mind Mapping.Exercitiul de astazi explica cum faceti maparea unei lectii noi si il puteti descarca de aici.

Bonus: copiii care vor participa la Academia Juniori in Tehnologie vor invata exercitiul hartii mentale la unul dintre primele cursuri. Sper sa va fie de folos si daca aveti intrebari le astept cu mare interes!

Va doresc zile frumoase!

Cu drag,
Claudia

Claudia Suhov
Fondator & Director Creativ Kidster
claudia@kidster.ro
0746.042.033
www.kidster.ro
Young Leonardo Award 2015, Top FORBES “30 Entrepreneurs under 30 ” 2014, Winner Company of the Year 2012, Prize Innovation in Education 2012
 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>