Sa va povestim putin cum a fost sambata trecuta la cursuri!

Sâmbăta este ziua noastră de cursuri în IT! Începând cu ora 10:00 avem cursul de IT, la care de săptămâna trecută am introdus în plan un modul de Google Docs și comunicare pe internet, iar de la ora 12:00 începe cursul de Photoshop, în cadrul căruia băieții noștri devin pas cu pas mici specialiști în arta digitală.

Săptămâna care a trecut a fost din nou una plină de informații. La modulul de Google Docs copiii au fost introduși în tainele sistemelor de operare (definiție, utilitate, exemplificare), au lucrat cu dosare și fișiere (definiție, copiere, mutare, redenumire, ștergere), au vorbit despre extensii de fișiere (identificare, utilitate, exemplificare), dar și despre ferestre și meniuri. Nu în ultimul rând, și-au creat un cont Google și li s-a făcut o scurtă introducere în Google Drive (accesare și utilitate).

La cursul de Photoshop copiii au avut parte de o mică introducere în tainele packaging-ului și ale brandingului. Apoi, ca să exerseze ce au învățat în cursurile anterioare, am mers pe firul recreării unui logo, iar artiștii noștri au avut ocazia să recreeze logo-uri celebre, precum logo-ul Xbox, EA Games, Windows sau DC Comics.

photo (6)

Înscrierile pentru modulul de Google Docs continuă până pe data de 14 februarie!

Informații utile

Investiție curs:

60 de lei/sesiune

240 de lei/lună (4 sesiuni)

300 de lei/lună (în lunile care cuprind 5 sesiuni)

Taxa de 240 de lei se achită anticipat în data de 1 a lunii în curs.

Plata se face în contul: SC BOOK CLUB EVENT SRL, Cont: RO80INGB0000999902367047

Banca: ING Bank

Când:

Cursurile se vor desfășura sâmbăta, în intervalul 10:00 – 12:00

Cursurile încep pe data de 31 ianuarie.

Înscrierile se fac până pe data de 29 ianuarie, ora 18 :00.

Grupele vor avea un număr maxim de 10 elevi, întrucât ne concentrăm pe maximizarea rezultatelor și a eficienței.

Locație curs : Str. Vasile Stroescu nr. 38

IMPORTANT : Fiecare copil trebuie să vină cu laptopul personal.

Înscrieri și informații suplimentare :

Claudia Suhov – 0746 04 20 33 / claudia@kidster.ro

Săptămâna aceasta luăm o pauză și încurajăm copiii să se bucure de vacanță. Dar revenim cu forțe proaspete și cu informații interesante peste două săptămâni!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>