Pregatiri pentru Petrecerea de Craciun KIDster

Sâmbăta aceasta, 13 decembrie, organizăm împreună cu juniorii și părinții KIDster Petrecerea de Crăciun, care ne dorim să devină o tradiție printre activitățile noastre.

Toată lumea lucrează cot la cot pentru pregătirea unor momente speciale. Avem trei echipe fomate din copiii de la Clubul de IT, Clubul de Photoshop și Academia Juniori în afaceri, care își pregătesc unii altora momente care de care mai festive.

Magia se petrece la Merci Charity Boutique, str. Samardan nr. 13, care de la ora 17:00 va găzdui ceata noastră de juniori. Tortuleț va pregăti împreună cu Moșul un candy bar special pentru ei, pentru că au fost cuminți și activi la toate activitățile Kidster.

Copiii vor fi pe rând prezentatori și „actori” în activitățile pregătite chiar de ei. De la petrecere nu va lipsi nici Secret Santa și abia așteptăm să vedem ce surprize a pregătit.

Avem emoții cu toții, dar suntem siguri că va ieși o petrecere pe cinste, despre care vom vorbi până la Crăciunul viitor!

Fiți cu ochii pe noi, căci abia așteptăm să vă povestim cum ne-a ieșit petrecerea! Și dacă sâmbătă trageți cu ochiul pe pagina noastră de Facebook, vom încerca să transpunem și acolo magia din timpul activităților juniorilor.

Până atunci, vă dorim o săptămână ușoară și productivă!

Echipa KIDster

invitatie KIDster

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>