Petru Bojan este inca un KIDster care ne inspira!

KIDster-ul Săptămânii” este locul unde copiii sunt personajele principale! Prin acest proiect ne propunem să aducem în fiecare săptămână câte un copil talentat în viețile voastre.

După o pauză în care am întâlnit mulți copii extraordinari pe care urmează să îi cunoașteți și voi în săptămânile următoare, suntem bucuroși să vă prezentăm astăzi un copil ambițios și extrem de talentat, o sursă de inspirație pentru noi toți.

KIDster-ul acestei săptămâni este Petru Bojan, elev în clasa a 6-a la Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” București. Petru și-a arătat talentul la desen pentru prima dată la vârsta de 3 ani, după care a continuat să uimească pregătind „lucrări-cadouri” de Crăciun pentru prietenii familiei.

P1140049

P1140142

P1140095

În decembrie 2013 Petru a lucrat timp de o lună pentru a-și expune lucrările în cadrul unui eveniment de caritate, iar toți banii din vânzările obținute i-a donat unei familii din Mureș care a rămas fără casă în plină iarnă.

Sub îndrumarea domnului profesor Theodor Barbu, Petru și colegii lui de la liceul Tonitza și-au expus lucrările în mai 2014 în cadrul expoziției Excentric de la Teatrul Odeon.

1557738_868432589847824_7451663585893570042_n

Petru Bojan este un alt junior care a reușit să ne inspire prin ambiția și talentul lui. Este un alt exemplu care ne demonstrează că nu putem să nu ne lasăm inspirați de copii talentați.

Petru este acum unul dintre juniorii artiști de la cursul de Photoshop și artă digitală! Mai multe detalii despre curs găsiți aici:

http://kidster.ro/cursuricopii/photoshopforjuniors/

P1140090

Vă invităm să ne urmăriți în continuare pentru a afla ultimele știri și informații despre activitățile pe care le organizăm pentru a contribui la dezvoltarea personală a copiilor dumneavoastră, dar și pentru a afla informații despre copii talentați și ambițioși! :)

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>