O altfel de ora de sport in Olanda + Exercitiul saptamanii (14)

Joc in sala de sport cu tematica de Craciun. – click pentru video

Stimati parinti,

Astazi vreau sa va ofer un exemplu despre cum un profesor poate face lucrurile in mod diferit astfel incat sa ii motiveze pe copii sa iubeasca miscarea, sportul si sa se bucure alaturi de colegii lor de acele momente.

Profesorul de sport olandez, Matthijs Jansen, a creat siteulhttp://despelles.nl/ prin care prezinta cu regularitate jocuri creative prin care fiecare copil se poate misca si participa in cadrul orelor de sport obligatorii de la scoala. Activitatile se pot realiza in orice sala de sport sau in aer liber si ii incurajeaza pe copii sa colaboreze, sa se sustina reciproc, sa isi foloseasca atentia, concentrarea, iar cateodata sa fie competiviti.

Jocurile sunt explicate si filmate, asemeni clipului de mai sus, in care puteti observa entuziasmul copiilor de a se juca.

Canalul de YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCvQGyVJxpSH6UQujgscftAg

„A child empowered by sport and play, can better meet the daily challenges.”/ „Un copil imputernicit de sport si joaca, poate raspunde mai bine provocarilor zilnice.”

carturesti.ro%20

Exercitiul saptamanii (14) – 11 factori motivationali in performanta sportiva

Exercitiul saptamanii are legatura cu subiectul prezentat anterior si va invit sa descoperiti cateva informatii despre cei mai importantati 11 factori motivationali in performanta sportiva. Lista acestor factori este realizata in urma unor cercetari de catre profesorul de psihologie francez, Michel Bouet, o puteti gasi aici: http://kidster.ro/exercitii/

De asemenea, in cazul in care aveti copii care practica un sport de performanta si au momente mai dificile in care au nevoie de sfaturi, indrumari, in completarea celor primite de la antrenori, cautati cartile profesorului de psihologie, Mihai Epuran, care a scris numeroase carti si cercetari despre performanta sportiva, pentru a-i intelege mai bine pe copii si a le gasi rezolvari. Una dintre carti este Psihologia sportului de performanta. Observ ca momentan este indisponibila pe toate siteurile, insa mai cautati-o.

O zi de miercuri cat mai frumoasa sa aveti!

Cu drag,
Claudia

Claudia Suhov
Fondator & Director Creativ Kidster
claudia@kidster.ro
0746.042.033
www.kidster.ro
FERD’s LIST 2017Young Leonardo Award 2015Top FORBES “30 Entrepreneurs under 30 ” 2014Winner Company of the Year 2012, Prize Innovation in Education 2012

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>