Lansam „Juniori in Afaceri” in Pitesti!

De câteva luni Kidster Pitești organizează în fiecare vineri clubul de lectură pentru copii „Juniori de poveste”. Succesul activității deja tradiționale de vineri seara ne-a determinat, împreună cu mămicile creative din Pitești, să extindem programul Juniori în Afaceri și aici!

Astfel, sâmbătă, 28 februarie, lansăm programul de educație economică și antreprenoriat „Juniori în Afaceri” la Pitești, prin organizarea unui Târg de plăcinte la Trivale Shopping Center, etajul III. Scopul programului îl reprezintă dezvoltarea abilităților de comunicare și de lucru în echipă, prin antrenarea creativității și creșterea încrederii și a stimei de sine.

Placinta-de-mere

Am ales acest târg ca primă activitate pentru copii, deoarece este o bună oportunitate de ice-break, în care cei mici vor avea responsabilitatea de a crea ceva bun cu propriile mânuțe, de a lucra în echipă și de a învăța și a „lucra” într-un mediu informal. Activitatea este construită sub forma unui joc, în care vor participa atât copiii, cât și părinții. Juniorii vor experimenta procesul luării deciziilor, al producției în sine, al stabilirii prețului, dar și de stabilire a strategiei de marketing și vânzare.

În decembrie am organizat la București un Atelier de cozonaci, la care copiii s-au arătat super entuziasmați și fericiți că au creat ceva delicios cu mâinile lor.

IMG_1805

Prețul biletului de participare la Târgul de plăcinte de la Pitești este de 50 de lei.

Informații necesare:

Sunt incluse: ingredientele pentru plăcinte, materialele decorative pentru târg, coordonatorii, fotografii și diplomele de participare.

Toți copiii vor purta tricouri personalizate „Juniori în Afaceri”.

Înscrierile au loc până la data de 26 februarie, ora 16:00, completând formularul:

https://kidster.typeform.com/to/wrpauC

 

 

Pentru mai multe detalii, contactați:

E-mail: pitesti@kidster.ro

Telefon: 0721 17 64 62

Juniori în afaceri” este cel mai inovator program pentru copiii din România, ce dezvoltă încrederea în sine, abilitățile de comunicare și antreprenoriale.

IMG_1222

Obiectivele cursului “Juniori în afaceri” sunt:

– să îi ajute pe copii să își descopere și dezvolte abilitățile, pasiunile;

– să devină autonomi și responsabili;

– să învețe să își exprime opiniile, să argumenteze și să critice;

– să își dezvolte spiritul creativ, inițiativa, abilitățile de comunicare și de lucru

– să învețe  responsabilizarea  și buna gestiune a  resurselor și a banilor

– să își dezvolte vocabularul, cultura generală, abilitățile practice

– să  învețe  și  să  conștientizeze  efectele  asumării  unor  decizii

Kidster este cea mai inovativă companie de programe educative pentru copii. „Kidster” reprezintă copilul a cărui genialitate este manifestată holistic, copilul care debordează de exuberanță, creativitate, pasiune, care știe să comunice eficient și pozitiv, care își pune pasiunile și talentele în serviciul comunității și care contribuie activ la bunăstarea proprie și a celor din jur.

Cursurile Kidster de antreprenoriat, workshop – urile și Academia “Juniori în afaceri” sunt menite să îi învețe pe copii să contribuie societății prin prisma talentelor lor proprii.

IMG_1407

Oferta de cursuri Kidster  cuprinde  și  alte  cursuri  imperios  necesare  dezvoltării armonioase  a  copiilor: cursuri practice de Photoshop și IT construite pe baza proiectelor lunare și incubatoare de business a căror finalitate este prezentarea și vânzarea produselor și a servicilor create de copii pe parcursul unui an de practică.

Kidster Pitești a luat naștere în octombrie 2014, prin organizarea clubului de lectură „Juniori de poveste”. Clubul urmărește să promoveze lectura în rândul copiilor, prin activități de orientare în spațiu și teambuilding, public speaking și dezvoltarea creativității. Pentru mai multe informații umăriți pagina de Facebook Kidster Pitesti!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>