La scoala in America..

20160914_084104

Acest inceput de an scolar ma prinde in America unde am venit sa studiez pentru cateva saptamani.

Niciodata nu ma gandeam ca as putea sa vin aici sa invat. Mi se parea prea departe, prea scump, prea greu. De fapt imi era frica.

Pana cand in urma cu cateva luni mi-a venit ideea sa caut niste scoli despre arta culinara raw vegana (de care sunt pasionata de multi ani). Am inceput sa cercetez internetul si am inceput sa visez. Oare cum ar fi, ce am nevoie, cum vor fi colegii, activitatile si tot asa.. Nu mai parea greu si cu atat mai putin… imposibil.

Asa ca m-am gandit sa trimit cateva emailuri si sa vad care sunt conditiile si despre ce este vorba.

Astazi, cateva luni mai tarziu, sunt in Roswell, Georgia, unde invat tehnici din arta culinara Raw Vegana si voi deveni Raw Chef.

La fiecare curs pe care il am, ma gandesc de ce nu am invatat aceste lucruri in primii ani de scoala, sau poate de acasa. De ce nu am avut aceste obiceiuri alimentare pe care acum le descopar si vreau sa le asimilez? Poate ca nu as fi mancat zilnic, in pauze, vestita „placinta cu branza”, prajita si plina cu ulei, de la magazinul scolii, la 2 lei…

Insa cred ca cel mult mult mi-as fi dorit sa invat sa am curaj sa cercetez, sa studiez lucrurile care ma intereseaza si ma dezvolta. Si cum niciodata nu e prea tarziu, acum am posibilitatea sa fac o schimbare atat in viata mea, cat si a celor apropiati. Ma bucura de multe ori cand ma intreaba mama cum poate sa faca o prajitura raw vegana pentru tata sau care sa nu o ingrase.

V-am scris despre aceasta experienta a mea, nu pentru ca vreau sa va conving sa mancati raw vegan, ci pentru ca principiile si invataturile din ultimele luni vreau sa le aplicam in realizarea viitoarelor cursurilor pe care le vom organiza. Astfel:Pe cat posibil in cadrul cursurilor KIDster comunicarea va fi in limba engleza.

  1. Pe cat posibil in cadrul cursurilor KIDster comunicarea va fi in limba engleza.
  2. Vom avea o etapa de „Admitere” la cursurile noastre.
  3. Vom folosi comunicare video online.

De ce vreau sa facem acest lucru?

Pentru ca vreau ca si copiii dvs sa ajunga sa invete la orice scoala din lume doresc pentru ca „The World is their classroom”. 

 

Voi reveni saptamana viitoare cu detalii despre inscrierile la cursuri.

Pana atunci, daca va intereseaza idei de retete raw vegane, ma gasiti pe https://www.facebook.com/EnergyFeast/

 

Sanatate si spor in toate!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>