KIDster-ul Saptamanii – Mara, 8 ani, despre povesti, scoala si prietenie

Saptamana aceasta, avem o alta invitata deosebita, Mara Zlataru, in varsta de 8 ani, un copil sensibil, foarte determinat si delicat.

Este eleva la Scoala Libera Waldorf, locul unde se simte si se dezvolta foarte frumos, unde problemele ei sunt “ Ce prajitura aducem la Sarbatoarea Recoltei sau la Sarbatoarea Felinarelor”, o scoala unde domnesc piticii facuti din ceara sau din fetru si lana, un loc unde inca se scrie cu creta colorata, iar caietele ei sunt o adevarata explozie de culoare.

Isi doreste sa devina ”doctor de creiere” cum zice ea.  Ii place sa asculte povesti inainte de culcare si sa se joace cu bunele ei prietene Sara si Vera.

Intelepciunea pe care ne-o arata la aceasta varsta, suntem siguri ca o va ajuta sa ajunga acolo unde isi doreste!

„Kidster-ul Săptămânii” este un proiect video care urmărește să susțină și să promoveze copiii talentați, care și-au ales un domeniu în care vor să exceleze.

Suntem înconjurați de copii ambițioși, plini de viață și dornici să învețe și să se dezvolte în mai multe direcții, încă de la vârste fragede. Ei sunt adevărate modele pentru alți copii de vârsta lor, dar și pentru noi toți, datorită perseverenței și pasiunii de care dau dovadă în actvitățile pe care le desfășoară.

Interviurile din cadrul proiectului „Kidster-ul săptămânii”, realizate de Claudia Suhov, fondator KIDster, contribuie la dezvoltarea personală atât a copiilor invitați, cât și la motivarea copiilor și părinților privitori ai acestor materiale video.

„Kidster-ii Săptămânii” sunt dornici să împărtășească și altora pasiunile lor, iar pentru noi bucuria este cu atât mai mare cu cât stăm de vorbă cu o generație de la care avem în fiecare zi o mulțime de lucruri de învățat.

Vă invităm să fiți alături de noi și să urmăriți seria ”Kidster-ul Săptămânii” in fiecare miercuri, prin care ne propunem să aducem un plus de inspirație și energie în activitățile pe care le desfășurăm cu drag pentru acești copii talentați.

Va asteptam la cursurile si taberele pentru copii! Detalii pe: www.kidster.ro.

Parteneri media: www.copilul.ro, www.suntparinte.ro

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>