KIDster-ul Săptămânii, ep. 2 – Ioana, 12 ani, solista

Suntem fericiți să revenim cu cea de-a doua ediție „KIDster-ul Săptămânii”.

Miercurea aceasta o avem în centrul atenției pe Ioana Maria Ilincescu, una dintre cele mai ocupate și ambițioase fetițe pe care le-am cunoscut! Ioana este membru activ al Clubului Copiilor din Sectorul 6 și este implicată într-un număr impresionant de activități. Urmează cursuri de chitară cu doamna profesoară Gabriela Sauciuc Cicone și face parte din Grupul Miracol, coordonat de aceeași doamnă profesoară.

KIDster-ul acestei săptămâni nu este străin publicului! Ne-a impresionat prin seriozitatea pe care o arată atunci când se pregătește să cânte și prin vocea ei cu adevărat spectaculoasă. Ca solistă, a participat la numeroase festivaluri și concursuri, printre care „Flori de gheață”,”București Kids Music”, „Ministar Cireșar”, sau „Belle Arti Trophy Tour”. A avut, de asemenea, apariții TV în emisiunile „În curtea Bunicilor” și „Agentul VIP”. La vârsta de 12 ani, Ioana se mândrește și cu participări la festivaluri internaționale de folclor în Cehia și Macedonia și participare in cadrul proiectului Comenius E-K Press – Turcia.

Interviul pe care i l-am luat Ioanei ne-a umplut de energie și idei pentru proiectele noastre. Ne-am amintit încă o dată câte lucruri minunate putem învăța de la copiii talentați pe care îi avem în jurul nostru !

Vă invităm să ne lăsați ideile și impresiile voastre pe pagina de Facebook Kidster și să ne urmăriți în continuare pentru noi proiecte inspiraționale alături de copii talentați!

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>