KIDster-ul Saptamanii, ep. 7 – Briana si Victor, 8 ani, gemeni. Partea I

Briana si Victor

Săptămâna aceasta v-am pregătit o surpriză. Nu vom avea un singur KIDster al Săptămânii, așa cum v-am obișnuit, ci doi!

Briana și Victor sunt frați gemeni, au pasiunea comună de a patina pe gheață și se implică în foarte multe activități de dezvoltare personală.

Briana este pasionată de pictură, iar de doi ani urmează cursurile Școlii de Arte din București. Îi place foarte mult limba engleză și urmează cursuri particulare de engleză pentru a se perfecționa. Este o fetiță foarte activă, face fitness de două ori pe săptămână, iar în weekend face înot. Acum își dorește să învețe să schieze în tabăra Kidster!

Victor practică de trei ani fotbal, aceasta fiind pasiunea lui cea mai mare. Sportiv, la fel ca sora lui, a câștigat o medalie la înot. Foarte mult îi place și matematica, la care se descurcă foarte bine! A învățat deja să înmulțească și acum rezolvă radicali simpli.
Despre Victor vă mai spunem că este pasionat de limba engleză și că este un băiat foarte curajos, care respectă întotdeauna cu strictețe toate regulile.

Am avut parte de un interviu diferit de cele pe care vi le-am prezentat până acum, însă ca de obicei, vi-l arătăm și vouă! Vă dorim vizionare plăcută și vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv pe care ni l-ați dat încă de când am început „KIDster-ul Săptămânii”!

 

„Kidster-ul Săptămânii” este un proiect video care urmărește să susțină și să promoveze copiii talentați, care și-au ales un domeniu în care vor să exceleze.

Suntem înconjurați de copii ambițioși, plini de viață și dornici să învețe și să se dezvolte în mai multe direcții, încă de la vârste fragede. Ei sunt adevărate modele pentru alți copii de vârsta lor, dar și pentru noi toți, datorită perseverenței și pasiunii de care dau dovadă în actvitățile pe care le desfășoară.

Interviurile din cadrul proiectului „Kidster-ul săptămânii”, realizate de Claudia Suhov, fondator KIDster, contribuie la dezvoltarea personală atât a copiilor invitați, cât și la motivarea copiilor și părinților privitori ai acestor materiale video.

„Kidster-ii Săptămânii” sunt dornici să împărtășească și altora pasiunile lor, iar pentru noi bucuria este cu atât mai mare cu cât stăm de vorbă cu o generație de la care avem în fiecare zi o mulțime de lucruri de învățat.

Vă invităm să fiți alături de noi și să urmăriți seria ”Kidster-ul Săptămânii” in fiecare miercuri, prin care ne propunem să aducem un plus de inspirație și energie în activitățile pe care le desfășurăm cu drag pentru acești copii talentați.

Va asteptam la cursurile si taberele pentru copii! Detalii pe: www.kidster.ro.

Parteneri media: www.copilul.ro, www.suntparinte.ro
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Kidster/265596470268023

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>