KIDster-ul Saptamanii – Andrei, 11 ani, schior de performanta

„Kidster-ul Săptămânii” – ne lăsăm inspirați de copii talentați

„Kidster-ul Săptămânii” este un proiect video care urmărește să susțină și să promoveze copiii talentați, care și-au ales un domeniu în care vor să exceleze.

Suntem înconjurați de copii ambițioși, plini de viață și dornici să învețe și să se dezvolte în mai multe direcții, încă de la vârste fragede. Ei sunt adevărate modele pentru alți copii de vârsta lor, dar și pentru noi toți, datorită perseverenței și pasiunii de care dau dovadă în activitățile pe care le desfășoară.

Andrei Stănescu este copilul talentat care deschide seria „Kidster-ul Săptămânii”. Schior de performanță, înscris la Clubul sportiv școlar Predeal, desemnat „cel mai bun schior din România din ultimii 4 ani la categoria de vârstă 2002-2003”, Andrei a câștigat mai multe concursuri de schi până la vârsta de 11 ani. Schiul este pasiunea lui cea mai mare, iar ambiția lui de a excela în acest domeniu este ilustrată chiar în cuvintele băiatului: „Îmi place să câștig.”

Interviurile din cadrul proiectului „Kidster-ul săptămânii”, realizate de Claudia Suhov, fondator KIDster, contribuie la dezvoltarea personală atât a copiilor invitati, cât și la motivarea copiilor și părinților privitori ai acestor materiale video.

„Kidster-ii Săptămânii” sunt dornici să împărtășească și altora pasiunile lor, iar pentru noi bucuria este cu atât mai mare cu cât stăm de vorbă cu o generație de la care avem în fiecare zi o mulțime de lucruri de învățat.

Vă invităm să fiți alături de noi și să urmăriți seria ”Kidster-ul Săptămânii” in fiecare miercuri, prin care ne propunem să aducem un plus de inspirație și energie în activitățile pe care le desfășurăm cu drag pentru acești copii talentați.

Parteneri media: www.copilul.ro, www.suntparinte.ro

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>