KIDster-ul Saptamanii, ep. 4 – Alessia, 11 ani, o tanara pictorita

Miercurea aceasta pictura este subiectul principal la „KIDster-ul Săptămânii”

Invitata Claudiei de săptămâna aceasta este Alessia, o fetiță de 11 ani care uimește prin talentul ei: pictura. Elevă în clasa a V-a la Școala Generală nr. 128 din București, Alessia urmează din 2010 cursuri de artă cu Luciana Toma și se mândrește cu rezultate deosebite la concursuri de artă. Realizările ei numără participări și premii la:

– Expoziția de grup Galeriile UCIN, București ,2014

– Expoziția de grup BPP, București 2013

– Expoziția- concurs” Eu citesc! “, București , 2013

– Expoziția de grup BPP ,București 2012

– Expoziția de grup Sun Plaza, București, 2011

– Concursul Național ” Carmen Silva” pentru  tinere talente, Muzeul Național Peleș, 2014

– Concursul de pictură ” Primăvara” scoala nr 128, Bucuresti, 2013

– Concurs de desen, Carrefour, ” Iepurasul de Paste”, Bucuresti, 2013

– Concurs ” Doodle for google”, Bucuresti, 2012

Ca să vedem cu ochii noștri cât de talentată este, Alessia a adus la interviu câteva lucrări, pe care le puteți admira și voi în noul episod din „KIDster-ul Săptămânii”. Și uite așa am realizat încă un interviu cu care ne mândrim și pe care abia am așteptat să vi-l arătăm.

„Kidster-ul Săptămânii” este un proiect video care urmărește să susțină și să promoveze copiii talentați, care și-au ales un domeniu în care vor să exceleze. Interviurile din cadrul proiectului realizate de Claudia Suhov, fondator KIDster, contribuie la dezvoltarea personală atât a copiilor invitați, cât și la motivarea copiilor și părinților privitori ai acestor materiale video.

„Kidster-ii Săptămânii” sunt dornici să împărtășească și altora pasiunile lor, iar pentru noi bucuria este cu atât mai mare cu cât stăm de vorbă cu o generație de la care avem în fiecare zi o mulțime de lucruri de învățat. Vă invităm să fiți alături de noi și să urmăriți seria ”Kidster-ul Săptămânii” in fiecare miercuri, prin care ne propunem să aducem un plus de inspirație și energie în activitățile pe care le desfășurăm cu drag pentru acești copii talentați.

Nu uitați să urmăriți pagina noastră de Facebook și site-ul www.kidster.ro, unde vă ținem la curent cu activitățile pe care le pregătim cu drag pentru cei mici.

Ne revedem săptămâna viitoare! :)

Parteneri media: www.copilul.ro, www.suntparinte.ro

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>