Academia Juniori in Tehnologie

Pe data de 14 octombrie incepem Academia Juniori in Tehnologie, dedicata copiilor cu varste intre 9 – 13 ani!

Cautam copii pasionati de tehnologie, dornici sa invete in acest an Robotica, Programare, Design, Comunicare, Prezentari si Lucru in echipa. Toate activitatile vor fi in limba engleza, cu mici exceptii.
Experienta frumoasa a scolii de vara ne-a aratat ca cele mai bune rezultate le obtinem prin dezvoltarea continua a cunostintelor tehnice, completate cu exercitii de dezvoltare personala. Detalii aici: http://kidster.ro/ce-am-invatat-la-scoala-de-vara-juniori-in-tehnologie/

sparki-robot

Pe data de 14 octombrie vom incepe sa programam folosind Robotelul Sparki (in imagine), folosind platforma http://arcbotics.com/, iar ulterior cum continua cu dezvoltarea unor proiecte in HTML, CSS, Photoshop in functie de nevoile si interesele grupului. Academia va avea cursuri dinamice sustinute de traineri diferiti in functie de modul, specialisti in domeniile lor.

Modulul I: Robotica, Engleza, Dezvoltare personala

Modului II: Programare, Engleza, Dezvoltare personala

Modulul III: Design, Engleza, Dezvoltare personala

Programul va fi personalizat si in functie de nevoile grupului, ceea ce va avea implica un efort mai mare de lucru, insa speram cu rezultate si mai mari.

Pentru primul modul de Robotica si Lb. Engleza, echipa este formata din:

Silvia Ciotec – profesor de Robotica. Absolventa a Facultatii de Automatica si Calculatoare Bucuresti. Fire entuziasta, pasionata de educatia STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Maths), Silvia este studenta in cadrul Universitatii Alternative in comunitatea de Educatie. In prezent lucreaza ca si programator intr-o companie de IT.

Silvia Patrascu – profesor de Lb. Engleza. Indiferent ce context de invatare creeaza, Silvia dezvolta gandirea critica si spiritul de echipa in randul copiilor. Pasionata de invatare sub toate formele ei, adapteaza metode din mediul formal si cel nonformal pentru ca experientele sa fie placute pentru toti participantii.

Parintii vor primi informatii la inceperea cursurilor si a modulelor  despre ceilalti traineri implicati in activitati (programator, arhitect, designer, economist, psiholog).

Locuri limitate. Mai sunt doar 5 locuri disponibile! 
Materiale necesare: Laptop personal, caiet, instrumente de scris.
Durata cursuri: octombrie 2017 – iunie 2018. Cursul cuprinde 4 sesiuni/ luna, 1 sesiune/ saptamana. O sesiune de curs dureaza 1h30’.
Cand: Cursurile se vor desfasura sambata, orele 10:00 – 11:30.
Unde: Constantin F. Robescu, Nr 1 bis, 030217, Zona Piata Unirii
Investitie cursuri: 55 de lei/ sesiune; 220 de lei/ luna (4 sesiuni). Taxa se achita anticipat in prima saptamana a lunii in curs.
Plata cursurilor se va face la inceputul fiecarei serii de 4 sesiuni.
Formular pentru inscrieri: https://goo.gl/forms/Bmk7VGxCrsTlpBtj1
Informatii suplimentare: Claudia Suhov, claudia@kidster.ro, 0746.042.033.
Va asteptam cu drag!