Invitatie workshop „Design de Obiect” pentru copii + Exercitiul saptamanii (9)

Stimati parinti,

Pe data de 26 noiembrie, orele 10:00 – 11:30, in locatia din Str. Constantin F. Robescu, Nr. 1 bis, 0303217, zona Piata Unirii, vom organiza pentru copiii de la Academia Juniori in Tehnologie un workshop special cu tematica „Design de Obiect”, iar alaturi de ei mai pot participa 4 copii cu varste intre 8-12 ani. Ii puteti inscrie prin email la claudia@kidster.ro, validarea participarii fiind in functie de locurile disponibile.

Conceptul worksopului de Design de Obiect a pornit de la nevoia de a intelege designul de care cei mici sunt inconjurati prin jucariile si obiectele pe care le folosesc, care ii stimuleaza foarte mult vizual, iar de cele mai multe ori lansandu-le putin spatiu pentru antrenarea propriilor capacitati creative.

Pentru ca cea mai buna metoda de a-i implica activ pe copii in intelegerea diferentelor de rezultate intre jucarii este prin joaca si experimentare alaturi de cei mai buni specialisti. Workshopul va fi sustinut de Cosmin FROLU, arhitect, absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, licentiat in design industrial, fondator Interactive Look 1997, fondator Kinetic Design 2003 si Leo BURCUS, designer, licentiat in arte al Old Dominion University 1994-1999, MBA – Liberty University, fondator Friksn (echipament si accesorii pentru escalada) USA. Cosmin si Leo sunt fondatorii magazinului unic in Romania designforkidz.com, prin care creaza si promoveaza obiecte de design, mobilier si jucarii moderne pentru copiii curiosi, diferiti si dornici de explorarea unor noi alternative de joaca.

In cadrul workshopului copiii vor afla pasii in conceptia si realizarea unui obiect, elemente si principii in designul de obiect pentru copii exemplificate prin jucarii din colectia designforkidz.com (vedeti mai jos) si vor concepe un obiect.

Exemple din colectia designforkidz.com:


1. ARBOR este un cuier-copac pentru camera copiilor.
Vine la pachet cu un stol de pasari, care pot fi pictate si asezate pe ramurile copacului, dupa placul si inspiratia fiecaruia.

2. WILD DINING PANDA inoveaza aranjarea meniului in farfurie. Aceste poze din farfurie impreuna cu mancarea aranjata creeativ pot deveni lucrari de arta culinare.

3. ARCHIVILLE este un oras de construit printr-un puzzle 3D unde nu exista limite de imaginatie. Copiii pot crea orase mai bune pentru maine!

4. FLENSTED MOBILES sunt concepute astfel incat elementele sale sunt in continua miscare, dar intregul ansamblu ramane intr-un echilbru armonios.

5. MOTO ENZO, o motocicleta cu atas la startul unei
calatorii imaginare, plina de aventuri. Un must have pentru fiecare pasionat de motor-sport, indiferent de varsta.

De asemenea, daca doriti sa faceti un cadou special copiilor, oricare dintre cele 5 obiecte prezentate pot fi achizitionate cu discount de 10% folosind codul de reducere KIDZLOVEDESIGN, in limita stocului disponibil. 

Speram ca v-am inspirat creativ si va asteptam sa va bucurati de jucariile si de workshopul designforkidz.com!

carturesti.ro%20

Exercitiul saptamanii (9) – Model de felicitare aniversara

La multi ani sanatosi si frumosi tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua numelui de Sfintii Mihail si Gavril!

Cu aceasta ocazie de sarbatoare va transmit un model de felicitare aniversara pe care il puteti printa si personaliza scriind cateva ganduri pentru o persoana draga. Oferirea in dar a unui mesaj scris creeaza emotie, deschide dialoguri si ramane in timp.

Detalii gasiti aici: http://kidster.ro/exercitii/

Va doresc o zi deosebita si cu bucurii de suflet!

Cu drag,
Claudia

Claudia Suhov
Fondator & Director Creativ Kidster
claudia@kidster.ro
0746.042.033
www.kidster.ro
FERD’s LIST 2017Young Leonardo Award 2015Top FORBES “30 Entrepreneurs under 30 ” 2014, Winner Company of the Year 2012, Prize Innovation in Education 2012

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>