Invitatie lansare Colectia de Tricouri „Copiii Uniti”

Juniori in afaceri

Juniori in afaceriPe data de 23 martie, ora 12:00, in exclusivitate, in fata magazinului Diverta din Baneasa Shopping Center, Academia „Juniori in afaceri” lanseaza uimitoarea colectie de tricouri „Copiii Uniti”, EDITIE LIMITATA.

Academia „Juniori in afaceri” se bazeaza pe voi sa fiti alaturi de noi si de cei diferiti de voi in drumul pe care toti trebuie sa-l parcurgem: viata! Tricourile sunt create de echipa copiilor din Academie si toate ideile au fost originale!

Motto-ul colectiei este: „Desi suntem diferiti, trebuie sa fim uniti!” Sustinem unitatea intr-o lumea atat de diferita, copii de mai multe naționalitati, copii cu diferite talente. Nu suntem la fel si asta e bine, pentru ca fiecare are ceva special. Suntem toti egali cu toate ca nu o sa fim niciodata la fel. Suntem uniti in contextul in care toate culorile si culturile sunt dinstincte si unice. Traim in armonie pe o planeta care ne tine pe toti uniti prin aceeasi forta gravitationala, iar principalul motiv al vietii este sa fii aproape de cineva care este diferit.

Este timpul ca lumea sa ii invete pe copii faptul ca diversitatea este frumoasa si puternica pentru ca desi  avem diferite religii, vorbim diferite limbi, suntem din diferite colturi ale lumii, dar toti apartinem aceleiasi rase umane.

Asa ca haideti sa fim uniti si sa sarbatorim impreuna lansarea cu vanzare a colectiei de tricouri „Copiii Uniti”. De mentionat este faptul ca 5 lei din pretul fiecarui tricou vor fi donati Asociatiei Ana si Copiii, a carui misiune este prevenirea abandonului familial si scolar prin programe educationale, asistenta sociala, medicala si juridica, activitati de recreere si  socializare, activitati de informare, actiuni si masuri de constientizare si sensibilizare sociala si infiintarea de servicii sociale, pentru si in sprijinul comunitatii.

Academia „Juniori in afaceri” este un program practic de dezvoltare a abilitatilor antreprenoriale, a gandirii critice si creative, lansat in luna octombrie 2013. In prezent participa 12 copii cu varste intre 8 – 12 ani, ce dovedesc foarte multa implicare si imaginatie in proiectele pe care le au de dezvoltat.

Va asteptam!

 

Textul acestei invitatii a fost realizat de Tudor Nicula, participant in Academia „Juniori in afaceri”, sub indrumarea coordonatorului in PR, Ada Barbu.  

 

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>