Inscrieri „Juniori in afaceri – Jocuri de colaborare pentru a face bine” + Exercitiul saptamanii (3)

Pe data de 15 octombrie ii asteptam pe copiii cu varsta intre 8 – 12 ani la o noua editie Juniori in afaceri, anul 6, cel mai practic si distractiv program antreprenorial pentru copii.

Tematica acestei editii este Juniori in afaceri – Jocuri de colaborare pentru a face bine.

In cadrul activitatilor vom discuta si vom simula prin joaca situatii de colaborare si realizarea unor comunitati care sa ajute oamenii. Vom identifica nevoi sociale si modul in care putem face bine prin colaborare si folosirea informatiilor.

Pentru participarea la acest curs este necesar sa duceti:

  1. o carte pe care copilul a citit-o si este deschis sa o ofere unui alt copil;
  2. un obiect realizat de ei (o compunere, o pictura, o jucarie etc. ) ce va fi folosit doar pentru exercitiul de simulare;
  3. o reteta de mancare sau desert scrisa de dvs pe o foaie (sau daca nu va pricepeti la mancare, atunci puteti scrie o lista cu sfaturi despre un subiect care va pasioneaza).

Copiii vor lucra in echipe, iar de la ora 12:00 parintii vor fi invitati sa asiste la prezentarile celor 3 comunitati create.

Prin aceasta activitate vom incuraja descoperirea si intelegerea unor nevoi, dezvoltarea empatiei si implicarea sociala, dezvoltarea abilitatilor de comunicare, prezentare, gandire strategica. In acelasi timp cursul va fi antrenant, educativ si distractiv pentru toti cei implicati!

Coordonator: Claudia Suhov, facilitator si coordonator programe

Locatie: str. Constantin F. Robescu, Nr 1 bis, 030217, Zona Piata Unirii – Universitate – Hristov Botev.

Data: 15 octombrie, ora 10:00 – 12:30.

Pret participare: 50 lei/ participant. Participarea se face prin achizitionarea biletului online, in limita locurilor disponibile.

Link pentru inscrierea copiilor: https://goo.gl/forms/85bbVOAq8doMSTpm1

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta pe adresa claudia@kidster.ro/ 0746.042.033.

Inscrierile copiilor pasionati de Robotica, Programare, Design la cursurile Academiei Juniori in Tehnologie continua. Mai sunt 5 locuri disponibile. Detalii aici: http://kidster.ro/juniori-in-tehnologie/

Exercitiul saptamanii (3) – Planificarea activitatilor culturale in familie

In aceste vremuri putini dintre noi mai avem timp pe care sa il dedicam activitatilor culturale, iar astfel cele mai frecvente activitati pentru relaxare sunt lectura, vizionarea unui film sau o vacanta.

Cum ar fi insa daca ne-am planifica ca in fiecare weekend sa avem o experienta artistica? Intr-un an am putea realiza minim 52 – 53 de experiente ne-ar imbogati spiritual, emotional si intelectual. Iar aceste obiceiuri s-ar transmite mai departe la copiilor, care vor prelua pasiunea pentru cunoastere si frumos.

Exercitiul despre „Cum va puteti planifica activitatile culturale in familie” il gasiti aici: http://kidster.ro/exercitii/

Pana miercurea viitoare cand ne revedem/ citim in Bucuresti, va transmit toate gandurile bune!

Cu drag,
Claudia

Claudia Suhov
Fondator & Director Creativ Kidster
claudia@kidster.ro
0746.042.033
www.kidster.ro
Young Leonardo Award 2015, Top FORBES “30 Entrepreneurs under 30 ” 2014, Winner Company of the Year 2012, Prize Innovation in Education 2012

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>