[Inscrieri] Excursie de o zi la schi, 18 ianuarie, Ziua Mondiala a Zapezii. Lectii gratuite de schi pentru copii

Dragi parinti,

In primul rand vreau sa va urez „La multi ani”, sa aveti un An Nou cu multe impliniri si reusite! Toate gandurile bune le transmit si celor care poarta numele Ion/ Ioana si sarbatoresc astazi Sf. Ion.
Speram ca ati avut parte de sarbatori frumoase in familii si dorim sa ne revedem cu bine si in acest an.

In cel de-al doilea rand, prima invitatie pe care v-o propunem in 2015 este o excursie la ski, in Busteni, cu ocazia „World Snow Day” – Ziua Mondiale a Zapezii. Duminica, 18 ianuarie, partenerii si prietenii nostri de la Agentia de Turism Travel Point si echipa de monitori Pro Camps, cu care organizam tabara de ski in luna februarie, vor oferi gratuitate pentru copii la lectiile de schi si intrarea pe partia Fun Park Kalinderu. Astfel, puteti merge cu familia sau va puteti alatura grupului nostru de copii pe care il organizam si alaturi de care mergem sa ne bucuram de zapada si de aceasta frumoasa sarbatoare educativa.

Vom pleca duminica, 18 ianuarie, la ora 7:55 din Bucuresti cu trenul, iar la 9:53 vom fi in Busteni.

Ne vom intoarce in Bucuresti in jur de ora 18 – 19 seara. Inca astept informatii de la organizatori cu privire la programul propus de ei sa vad exact la ce activiti ne inscriem.

Va exista un cost cu transportul (tren, microbuz) si organizarea, plus premiere, pe care il vom calcula dupa ce stiu exact programul in care ne inscriem.

Daca sunteti interesati sa ii inscrieti pe copii, puteti veni si dvs, parintii, alaturi de noi, va rog sa va inscrieti in formularul de mai jos, pentru a va comunica informatiile viitoare cu privire la echipament, pachet, cost si program.

FORMULAR INSCRIERI (Copii si/ sau Parinti): https://kidster.typeform.com/to/vGVRVW

Filmari de la editiile anterioare puteti vedea:
http://world-snow-day.com/en/wsd/2014/Event_Locator/Romania/Busteni/KALINDERU_BUSTENI
http://world-snow-day.com/en/wsd/2013/Event_Locator/Romania/Azuga/World_Snow_Day_Sorica_Slope

Comunicatul oficial:
Agenţia Travel Point, partener oficial al Federaţiei Internaţionale de Ski (F.I.S)., va organiza evenimentul WORLD SNOW DAY duminică, 18 ianuarie 2015, pe Pârtia Kalinderu din Bușteni.

Ziua Mondială a Zăpezii va fi sărbătorită pe data de 19 Ianuarie 2014 în peste 500 de staţiuni montane din toate ţările unde se practică sporturi de iarnă.

Evenimentul este iniţiat de F.I.S., cu scopul de a promova activităţile pe zăpadă, ca mod sănătos şi benefic de petrecere a timpului liber, în special pentru tineri.

Obiectivul principal al World Snow Day nu este numai de a creşte numărul celor care practică sporturile de iarnă, ci şi de a educa şi informa. Prin această acțiune vor fi promovate: Protecţia mediului, beneficiile sporturilor de iarnă pentru sănătate, siguranța. Tinerele generaţii sunt protectorii zăpezii. Tinerii de astăzi sunt cei care vor creşte şi vor evolua în spiritul protejării naturii, astfel încât şi generaţiile viitoare să se bucure de această resursă inestimabilă: zăpada.

Beneficiile pentru sănătate:

Știm cu toții care sunt beneficiile sporturilor de iarnă pentru sănătatea tuturor, îndeosebi a copiilor. Trebuie să le arătăm copiilor zăpada reală, adevărată, nu numai cea prezentată în filme

Siguranţa

Siguranţa este considerată ca o componentă integrantă a unui stil de viaţă modern, inclusiv în cazul activităţilor desfăşurate pe zăpadă. F.I.S a iniţiat un cod de reguli pentru schiori si snowborderi, care sunt recunoscute la nivel mondial ca legi pentru comportamanetul pe pârtii. Acestea vor ajuta copiii şi familiile lor să se comporte adecvat pe părtiile de schi, pentru a fi în siguranţă.

Vor fi organizate, printre altele:

– lecţii de schi gratuite pentru copiii aflaţi pe pârtie, oferite de școla de schi din stațiune

– concursuri de schi, cu premii

– diverse activităţi distractive

– jocuri pe zăpadă

Copiii vor beneficia de transport gratuit pe instalațiile de urcare din cadrul Fun Park Kalinderu.

Va asteptam sa traim o experienta de invatare FUNtastica impreuna!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>