Incepem sa vorbim despre Google Docs la cursul de IT!

kids-laptops-21spadk

Începând cu acest weekend, cursul de IT se va îndrepta timp de cinci săptămâni spre partea de online, iar copiii intre 9 – 12 ani vor învăța despre Google Docs, adica despre editarea si dezvoltarea documentelor online. Vor avea pentru această „ramură a cursului de IT” și un nou trainer: Lucia Radu-Simota.

Lucia și-a structurat cele cinci cursuri astfel încât la finalul lor copiii să fie familiarizați cu word, excel și powerpoint online și să știe să le utilizeze corect de fiecare dată când vor avea nevoie. Google Docs reprezintă echivalentul Microsoft Office în online și este un instrument foarte util pentru copii, mai ales că începe să fie utilizat din ce în ce mai des.

Lucia

Lucia, în prezent designer grafic, trainer și manager de proiect, are experiență în facilitarea de cursuri pentru copii și adulți pe teme diverse, de la Microsoft Office, Internet, Management de proiect până la Social Media și Instrumente digitale, atât față în față, cât și prin intermediul platformelor de elearning.

Mama a 2 copii, lucrează cu pasiune în proiecte digitale, având clienți din țară și din străinătate. În plus, se menține la curent cu ultimele tendințe pentru a învața permanent și a-și diversifica portofoliul.
În timpul liber se joacă alături de copii, citește, gătește și șofează.
Cele cinci cursuri vor acoperi atât partea teoretică, în care juniorii IT-iști vor afla generalități despre internet, sisteme de operare, Google și Google Docs, dar și partea practică, adică lucrul propriu-zis în Google Docs, Google Slides și Google Sheets. La final vor recapitula tot ce au învățat, ultimul curs fiind dedicat evaluării informațiilor primite în cele patru cursuri teoretice și practice.

Programul cursului este următorul:

Săptămâna 1 Sisteme de operare – generalități. Browsere de internet – generalități. Lucrul cu dosare și fișiere – local și in cloud. Google drive – creare cont, stocare in cloud, colaborare.

Săptămâna 2 Google Docs – meniuri, lucrul cu text (formatare și aliniere), imagini, tabele, comentarii, liste, antet și subsol, export.

Săptămâna 3 Google Slides – meniuri specifice, text, imagine, video, linii, forme, slide layout, teme, animație, export.

Săptămâna 4 Google Sheets – meniuri specifice, lucrul cu celule, text, imagine, tabele, funcții, grafice, export. Recapitulare și evaluare.

Informații utile Când: Cursurile se vor desfășura sâmbăta, în intervalul 10:00 – 12:00 și încep pe data de 31 ianuarie. Cât: Investiție curs: taxa de 240 de lei/ 4 cursuri se achita integral sambata, 31 ianuarie, sau se face în contul: SC BOOK CLUB EVENT SRL, Cont: RO80INGB0000999902367047, Banca: ING Bank. Înscrierile se fac până pe data de 13 februarie, ora 18 :00, prin email: claudia@kidster.ro, menționându-se Numele Prenumele și vârsta copilului, în limita locurilor disponibile.

Unde: Str. Vasile Stroescu nr. 38

IMPORTANT : Fiecare copil trebuie să vină cu laptopul personal.

Informații suplimentare : Claudia Suhov – 0746 04 20 33 / claudia@kidster.ro

Așadar, urmează patru săptămâni pline de informații interesante și foarte utile pentru copii! Urmăriți și pagina noastră de Facebook, unde vă ținem la curent cu ce fac copiii la cursurile și activitățile Kidster!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>