In lumea copiilor nu exista violenta

De câteva zile circulă pe internet un spot publicitar italian, împotriva violenței domestice. O temă delicată, actuală, care a dat naștere unor producții deosebit de emoționante, atât în domeniul advertisingului, dar și în cinematografie, muzică, sau teatru. Nu am stat pe gânduri, așa că am dat imediat click și am urmărit spotul.

În 3 minute, câțiva baieței cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani, au fost puși față în față cu o fată și au fost întrebați ce părere au despre ea. Timizi, copiii au spus ce le place la fata din fața lor. Însă în momentul în care li s-a cerut să îi tragă o palmă fetei, băieții au avut câteva reacții neprețuite.

Nu vă zicem mai mult, vă recomandăm să urmăriți spotul. Încă un exemplu că avem o mulțime de lucruri de învățat de la copiii din jurul nostru. Trebuie doar să fim atenți la ei. Și să-i ascultăm. Cât de des avem ocazia.

Puteți urmări spotul aici:

http://www.youtube.com/watch?v=b2OcKQ_mbiQ

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>