Impresii „Juniori in Afaceri” Bacau 13-14 octombrie 2012

“Mi-a placut ca am castigat bani! Mi-au mai placut si jocurile. Dar in special partea de vanzari.” Teodor, 10 ani.

“A fost foarte frumos, mai ales vanzarea unde am facut profit. Am invatat cum sa vand si cum sa economisesc bani.” Ratoi Razvan, 12 ani.

“Mi-a placut foarte mult! Antreprenorul a fost super. Activitatiile de azi au fost un pic mai grele decat cele de ieri, dar distractive.” Alex Sumanaru, 13 ani.

“Azi m-am distrat foarte bine, jocurile mi s-au parut intersante. Voi mai veni si la anul, dar sper ca jocurile sa fie diferite. La cumparaturi a fost multa agitatie, dar am ajuns la timp. Cu siguranta o sa mai vin si la anul. “ Madalina, 11 ani

“A fost interesant! Mi-a placut de domnul Sumanaru. Jocurile au fost interesante. Am castigat bani si mi-am facut o parere despre gusturile oamenilor. Vreau sa vin si data viitoare.” Tudor, 12 ani.

“Mie mi-a placut ce am facut in cele doua zile cand am fost om de afaceri si mi-a mai placut cand am facut jocurile alea frumoase.” Tofan Andrei, 9 ani.

“Mi-a placut  foarte tare azi, a fost mai tare decat ieri, ne trebuia mai multa umplutura de gogosi. Am castigat 19 lei. Daca nu plateam curentul, ajutorul (angajatul), aveam mai mult. Ce tare a fost astazi! Stefan, 11 ani.

“ Mi-a placut foarte mult la a doua editie “ Juniori in Afaceri” deorece am facut lucruri diferite fata de celalta editie. Am facut o licitatie foarte interesanta si bineinteles am avut parte de un concurs cu vanzari in care am castigat locul I.” Robert, 13 ani.

Echipe de Juniori in afaceri din Bacau au vandut urmatoarele produse:

Echipa 1. – Prajituri si pahare cu suc – Profit: 57 lei

Echipa 2. – Ceai cald – Profit: 91,87 ;ei

Echipa 3. – Gogosi – Profit: 59, 42 lei

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>