Grand Cinema & More si Grand Combo deschid cea mai FUN Scoala de vara

15iulie2015_grand_summerschool_70x100-mic

Cursuri interactive de teatru, film, modă

și canto pentru copii

Grand Cinema & More și Grand Combo organizează Grand Summer School în perioada 27 iulie – 28 august, un program inedit de studiu pe perioada vacanței.

Programul activităților este de luni până vineri, și se adresează copiilor între 7 și 12 ani, care doresc să profite de vacanța de vară într-un mod distractiv și util în același timp, Astfel, printre lucrurile inedite pe care le vor învăța se numără cum să creeze propriul film, cum să realizeze costumele potrivite pentru o piesă de teatru sau să intoneze acorduri complicate. Cele 4 ateliere la care pot participa sunt: Modă, Canto, Teatru sau Film.

Tema cursurilor Grand Summer School este Libertate, concept pe care cei mici va trebui să îl interpreteze și să îl ilustreze în manieră proprie, având ca modalitate de exprimare una dintre cele patru forme de artă. Copiii vor avea la dispoziție cele mai noi instrumente educaționale: cel mai bun echipament audio-video și o zonă de joacă generoasă.

Indiferent de cursul ales, copiii vor lucra în echipe, misiunea lor fiind de a crea cel mai spectaculos show pentru părinți, bunici sau prieteni, prin combinarea tuturor celor patru tematici. Echipele trebuie să lucreze împreună pentru reprezentația finală.

Numărul maxim de copii participanți la fiecare curs este de 10. Ei se vor împărți în grupe egale pentru a colabora cu copiii din celelalte ateliere. În acest fel, va fi stimulată interacțiunea dintre ce mici și se vor realiza o distribuție și o însușire clară a sarcinilor.

Taxa de înscriere este de 300 de lei, cost ce acoperă toate cheltuielile, inclusiv masa de prânz.

Atelierele se vor desfășura între orele 10.00-16.00, în incinta Grand Cinema & More și a Grand Combo, din cadrul centrului comercial Băneasa Shopping City.

Programul complet poate fi consultat pe http://grandentertainment.ro/grand-cinema-more/grand-summer-school, precum și pe pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

***

Contact:

Claudia Suhov – claudia@kidster.ro/ 0746.042.033

Cristina Calin – cristina.calin@baneasa.ro /0743.108.589

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>