Film pentru copiii pasionati de sah – Relaxare si invatare (1)

QK.08053

Dragi parinti,

Le transmit multe felicitari copiilor pentru incheierea anului scolar, despre care sunt sigura ca le-a adus numeroase lectii frumoase. Va felicit pe dvs si pe profesori pentru toate eforturile depuse in fiecare zi si iubirea nemarginita pentru acestia!
Pentru ca urmeaza 3 luni de vacanta, m-am gandit sa realizam o serie de recomandari de actiuni de relaxare si invatare pentru copii (filme, carti, evenimente), prin care acestia sa isi petreaca timpul cat mai frumos si educativ. Voi deschide aceasta serie de actiuni cu o recomandare de film, si anume Queen of Katwe, povestea adevarata a unei fetite de 10 ani, Phiona Mutesi, din satul Katwe, Uganda. Intr-o familie foarte saraca, in care lipsa hranei si a locuintei sunt principalele probleme zilnice, talentul si pasiunea Phionei pentru sah o vor ajuta sa depaseasca conditiile in care traieste si sa participe la turnee importante de sah obtinand rezultate impresionante. Este un film despre talentul nativ, mediul social, educatia parintilor si impactul educatiei in a schimba vieti, si pe care il gasiti online pe siteurile specializate.
Din suflet va recomand sa vedeti acest film realizat de Disney alaturi de copii. Este o poveste reala impresionanta, plina de lectii pentru noi toti. Personal, mi-a deschis si sufletul, nu doar mintea, chiar mi s-au umezit ochii spre finalul acestuia.


VIDEO trailer oficial – Queen of Katwe

Tare m-as bucura sa primesc prin email impresiile dvs si ale copiilor despre experienta acestui film! Sper ca Phiona sa ne motiveze pe toti sa fim mai buni si mai increzatori in fortele noastre, sa atingem ceea ce poate parea imposibil!

Va doresc zile calde si clipe frumoase!

ps: daca doriti sa primiti si celelalte recomandari din aceasta vara va puteti abona la newsletterul nostru sau prin email la claudia@kidster.ro.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>