Eveniment premergator plecarii in tabara de echitatie

video Avrig (1)

In perioada 12 – 15 aprilie echipa Kidster organizeaza Tabara de echitatie cu caracter sportiv si creativ in Avrig, jud. Sibiu.

Ii invitam pe data de 1 aprilie, ora 18.30, in locatia Clubului « Be you! » (club de activitati pentru copii) din zona Tineretului, atat pe parintii care si-au inscris deja copiii in tabara, cat si pe ceilalti parinti care mai acceseaza serviciul de tabere pentru copii si vor sa afle mai multe informatii legate de acest subiect (tabere de primavara-vara) pentru a putea evalua mai bine toate aspectele legate de activitatile propuse.

Va asteptam in studioul de dans al clubului, adresa fiind str. Constantin Radulescu-Motru,  nr. 17, etaj 1, sector 4, langa Piata Norilor, vis-a-vis de Mega Image.

Statiile de metrou Statia Tineretului / Statia Timpuri Noi sunt la 3 minute distanta.

In incercarea de a acoperi cat mai corect asteptarile parintilor si de a oferi experiente cat mai valoroase pentru copii, va propunem o «informare – dialog»  despre :

  1. Locatia – conditiile de cazare si de agrement
  2. Echipa de organizare
  3. Programul activitatilor
  4. Specificitatea bagajului si a prepararii fizice/psihice
  5. Prioritati de siguranta
  6. Principii de comunicare
  7. Alte intrebari si raspunsuri ce pot aparea.

Va vom prezenta atat informatii cu privire la organizarea taberei din Avrig, dar si informatii generale despre pregatirea copiilor si evaluarea programelor de tabara de primavara-vara.

Participarea la aceasta intalnire nu presupune nici un cost din partea invitatilor, dorim doar sa imbunatatim transparenta, comunicarea si calitatea serviciilor oferite.

Pentru confirmarea prezentei si pentru a beneficia de toate materialele, va rugam sa completati ACEST FORMULAR.

Pentru alte detalii si informatii: 0746.042.0330746.042.033/ claudia@kidster.ro

 

Va asteptam cu drag,

Echipa de organizare

Claudia Suhov & Corina Alexandrescu

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>