Doneaza haine si incaltaminte pentru copii pana pe 26 noiembrie! + Exercitiul saptamanii (7)

Stimati parinti,

Va invitam sa va bucurati de energia pozitiva a daruirii si va asteptam pana pe data de 26 noiembrie la centrul de donatii cu articole de imbracaminte si incaltaminte noi sau uzate, potrivite copiiilor cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani, in parcarea exterioara Baneasa Shopping City. 
Donatiile vor merge catre cei peste 1000 de copii sustinuti de SOS Satele Copiilor Romania. Acestia provin din comunitati defavorizate sau sunt ingrijiti direct de organizatie si cresc in cele 3 sate SOS din Bucuresti, Sibiu si Bacau.

Stiu ca multi dintre dvs. sunteti deschisi si receptivi la astfel de actiuni, de aceea consider ca este un bun prilej de a face ordine printre lucruri si ganduri, de a ne „elibera” de surplusul de haine, evenimente acumulate si de a face bine altor persoane.

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina https://www.baneasa.ro/doneaza.
Video: http://bit.ly/2zzAbxD

Va felicit si va multumesc anticipat daca va veti alatura campaniei sau altor gesturi frumoase prin care sa ii ajutam pe ceilalti!

Exercitiul saptamanii (7) – Tehnica POMODORO

Tehnica Pomodoro este una dintre cele mai eficiente metode de organizare a timpului de concentrare asupra unor activitati de lucru sau studiu.

In pagina de exercitiu am descris tehnica in cativa pasi simpli care va pot ajuta sa fiti mai eficienti si sa lucrati intr-un ritm personalizat.
Detalii despre expercitiul POMODORO gasiti aici: http://kidster.ro/exercitii/.

Va doresc zile cu soare!

Cu drag,
Claudia

Claudia Suhov
Fondator & Director Creativ Kidster
claudia@kidster.ro
0746.042.033
www.kidster.ro
FERD’s LIST 2017, Young Leonardo Award 2015, Top FORBES “30 Entrepreneurs under 30 ” 2014, Winner Company of the Year 2012, Prize Innovation in Education 2012

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>