Echipa

 • Claudia Suhov

  Fondator & Director Creativ

  Claudia – s-a implicat ca voluntar in proiectele ong-urilor inca din liceu, iar dupa 4 ani de experienta practica in cadrul programelor nonformale, in 2011 a inceput dezvoltarea si organizarea programelor educative pentru copii.
  A inceput cu brandul Boko, apoi NextSteve Group, iar in prezent se ocupa de activitatile Kidster si coordoneaza in mod direct programul de educatie economica si antreprenoriat “Juniori in afaceri”.
  Participa in mod activ la conferinte si programe dedicate antreprenoriatului, este cofondatoarea unui magazine online de torturi si prajituri, Tortulet , iar anul acesta Claudia face parte din generatia Top Forbes “30 sub 30” 2014.

  • Tel: 0746.042.033 / claudia@kidster.ro
  • Monica Fulea

   Psiholog, Trainer, Logoped

   Monica Fulea – parinte, psiholog, trainer si logoped. Monica, are o bogata experienta de lucru cu copiii si este mereu plina de energie si atenta la nevoile lor.

    • Roxana Cozaru

     Art Director & Coordonator curs “Arta Digitala”

     Roxana Cozaru – Art Director, “Pocs”, dupa cum ii spun prietenii si copiii, coordoneaza cursul Arta Digitala, prin care ii invata pe cei mici si cei mari fascinanta lume a ideilor si culorilor din Photoshop.

      • Lidia Sabau

       Cadru Didactic

       Lidia Sabau – Cadru Didactic in Bacau, colaborator Kidster.

        • Simona Marin

         Organizator activitati

          Simona Marin – responsabila cu suportul organizatoric al activitatilor.