Cum a fost la petrecerea de Craciun KIDster?

Sâmbătă, 13 decembrie, am sărbătorit Crăciunul împreună cu juniorii Kidster și părinții lor. A fost un moment special pentru noi, fiind prima petrecere de Crăciun pe care am organizat-o împreună cu Academia Juniori în Afaceri.

Noi am avut emoții mari, însă copiii s-au comportat ca niște adevărați profesioniști. Cu agenda petrecerii pregătită, ne-am adunat cu toții la Merci Charity Boutique, ne-am îmbrăcat în alb ca să convingem zăpada să ne „viziteze” de Crăciun și am pregătit un candy bar delicios, plin de bunătăți pe care le-a adus fiecare special pentru petrecere. Tortuleț ne-a surprins cu biscuiți personalizați cu siglele Kidster și Juniori în Afaceri! Desigur că nu a lipsit nici Secret Santa, care a lăsat toate cadourile sub brad și apoi a fugit, să nu-și dezvăluie identitatea!

Am avut parte și de câteva momente artistice. Clubul de IT și-a format o trupă și ne-a cântat Santa Claus is Coming to Town, Clubul de Photoshop și Artă Digitală ne-a inspirat cu o serie de gif-uri personalizate, iar Academia Juniori în Afaceri ne-a surprins cu un cântecel de iarnă foarte drăguț. Juniorii în Afaceri au fost, pe rând, și prezentatorii evenimentului, exersându-și astfel abilitățile de prezentare și de public speaking.

Iar când evenimentul s-a încheiat am făcut o mulțime de poze, ne-am delectat cu dulciurile pregatite de Juniori si Tortulet și am dansat cât ne-au ținut picioarele. Tot ce putem spune în urma petrecerii este că abia așteptăm petrecerea Kidster de anul viitor!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>