Club de boardgames „Let’s Play” pentru copii – 26 noiembrie, ora 13:00

Stimati parinti,
Pe data de 26 noiembrie, de la ora 13:00, deschidem seria intalnirilor dedicate jocului si ii asteptam pe copiii cu varste intre 8 – 14 ani, pasionati sau nu de jocuri de societate, la Clubul de boardgames „Let’s Play!”

In cadrul Clubului ne vom juca jocuri de atentie, de comunicare, memorare si cooperare, iar durata lor este intre 10 – 40 min. Scopurile principale al activitatilor sunt: antrenarea gandirii, dezvoltarea imaginatiei, comunicarea si incurajarea participarii in grup, relaxarea, petrecerea unui timp de calitate alaturi de alti copii. Activitatile sunt amuzante si exploreaza multe zone de creativitate.

Copiii pot veni cu jocul preferat, avand ocazia sa il prezinte si celorlalti copii, poate chiar sa il joace impreuna. 

Clubul de boardgames „Let’s Play!” este dedicat atat copiilor pasionati de boardgames, cat si copiilor care vor sa descopere jocuri noi si sa se joace. 

Biblioteca Let’s Play contine jocurile

CATAN, CROKINOLE, ICECOOL CURSA PINGUINILOR, GAME OF THRONES, NOTHING PERSONAL, INVENTII, PRIMELE MELE IMAGINI – 10 MINUTE DE PROVOCARE PENTRU CREIER, LUMEA, CEI TREI PURCELUŞI, BABA YAGA, BANG!, MOW, ANIMALE LA BORD, QWIRKEL, 5 SECUNDE, PANDEMIC, FAUNA, TOKAIDO, DUNGEON FIGHTER, MICUL PRINŢ, REMY, SHERIFF OF NOTTINGHAM, WINTER TAILES, SHADOWS OVER CAMELOT, THE PILLARS OF THE EARTH, TIMELINE, CAPITALA DE LUX, METROLOLY, DIAMONDS, DWARF KING, STEAGURILE LUMII, PATCHWORKS, HACK TRICK, TWISTER, UBONGO, TUMULT ROYAL, SMALLWORLD UNDERGROUND, I AM THE BOSS!, PINGO PINGO, IEPURELE SI BROASCA TESTOASA VIKINGDOMS, HANAMIKAJ, LOVE LETTER, BUNURI REGALE, WEREWOLF, REZISTENŢA, PITCHCAR, CYCLADES, ALCATRAZBASTION, ŞAPTE DINTR-O LOVITURA, PANTONIME, HIVE, JUNGLE SPEED, ACTIVITY, CAPPUCINO, DIXIT, CONCEPT.

  

Coordonatorii Clubului „Let’s play”:

Claudia Rădulescu – psiholog cu o experienta de peste 10 ani in domeniul psihologiei copiilor si a adolescentilor. In anul 2012 a pus bazele Asociatiei Centrul de Psihologie Delta Dunarii, care are ca si scop imbunatatirea calitatii vietii copiilor tipici, atipici si a familiei. Din 2014, alaturi de o echipa tanara si pasionata de jocuri de societate deruleaza proiectul LET’S PLAY, adresat unui numar de peste 120 de copii si tineri in vederea petrecerii timpului liber intr-un mod placut si constructiv.
George Octavian Ungureanu – jucator si colectionar de boardgames, membru in echipa de implementare a proiectului LET’S PLAY. In anul 2015 a fost desemnat Voluntarul Anului in cadrul Galei Voluntariatului Tulcean.

Concursuri organizate: Colonistii din Catan 2014 – etapa locala, Crokinole 2014 – etapa locala, Colonistii din Catan 2017 – etapa locala, Kendama 2017 – local.

Locatie: Mall Veranda, str. Ziduri Moși 23
Data: 26 noiembrie, 13:00 – 15:00. Intalnirile viitoare vor fi stabilite de comun acord cu cei prezenti.
Inscrieri: https://goo.gl/forms/Ncr3kFaXXVrtk13o1. Numar limitat de locuri, rezervate in ordinea inscrierilor.
Pret bilet de participare: 40 lei/ participant. Plata se face online prin card in 24h de la inscriere pentru confirmarea locului aici: http://kidster.ro/product/jocuri-de-societate-pentru-copii/.

Va asteptam cu voie buna si pofta de joaca!

Exercitiul saptamanii (10) – Cronologia vietii

Exercitiul de astazi, Cronologia vietii, este dedicat adolescentilor si persoanelor care sunt in momente de reflectie, analiza sau in situatii decizionale.

Folosind un interval de timp ales si definind intensitatea emotiilor traite, instrumentul este folosit in identificarea si evaluarea situatiilor, ajutand prin echilibru emotional la constructia unor noi etape.

Detalii gasiti aici: http://kidster.ro/exercitii/

Va doresc o zi de miercuri minunata si sa ne vedem cu bine in Bucuresti!

Cu drag,
Claudia

Claudia Suhov
Fondator & Director Creativ Kidster
claudia@kidster.ro
0746.042.033
www.kidster.ro
FERD’s LIST 2017Young Leonardo Award 2015Top FORBES “30 Entrepreneurs under 30 ” 2014Winner Company of the Year 2012, Prize Innovation in Education 2012

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>