CITITI impresiile Smarandei despre cartea „Good Night Stories for Rebel Girls”

Va invit sa cititi mai jos impresile Smarandei, 11 ani, o fetita „rebela” care a primit cadou zilele trecute cartea Good Night Stories for Rebel Girls:

Mama Smarandei:
Smaranda s-a bucurat intai de carte la modul fizic: nu-i venea sa o despacheteze, a rasfoit-o, apoi a purtat-o cu ea pe la prieteni. Apoi a citi despre personalitatile pe care le stia. Aseara a inceput sa citeasca la rand toate povestile. Era atat de incantata, incat la ora 21.30, aseara, a trebuit sa ma cert cu ea sa se culce si sa nu mai citeasca.
Mi-a spus ca ii place foarte mult cartea, ii place ca sunt povesti scurte de succes, care au ca o morala la sfarsit despre reusita… Daca ii vedeai entuzisamul, era imposibil sa nu fie contagios…
Smaranda:
Mi-a placut mult cartea Good Night Stories for Rebel Girls, mai am cateva pagini pana o termin. Mi-a placut ca nu a fost ca o biografie cu multe date si ani, ci povestiri pe-ntelesul copiilor. Desi e zice ca femeile sunt slabe, povestile lor din carte au dovedit altceva, ca pot fi curajoase si ambitioase. Aceste femei nu s-au dat invinse si si-au urmat visele. 
Sunt un model care ma inspira si-mi arata ce cale pot urma. 
Nu stiu daca este important, poate doar pentru mine, dar mi s-a parut o carte foarte frumoasa, cu desene superbe, si usor de citit.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>