Ce am învățat la cursul de Design?

15629076_1384361631596903_112933353_o

Povestea noastră în Design a început uşor, atunci când la primul curs de Illustrator am învăţat să desenăm folosind shape-uri predefinite, să copiem şi să aliniem obiecte. Poate vă sună pompos, dar staţi că vă traducem: am desenat un calculator din forme, am multiplicat un pătrat şi apoi le-am aliniat pentru a crea tastele de la tastatură.

Când am descoperit Pen tool-ul am creat cu acesta o rachetă pe care am folosit-o într-un poster, iar cu direct selection tool am editat nodurile desenate, astfel încât să aducem racheta deja desenată la formă pe care ne-o doream. A fost super! Noi învăţăm totul cu viteză rachetei.

Desigur că activităţile la cursul de Design tot cu „capul în aer” ne-au ţinut. Am continuat să desenăm elementele principale pe tema „vremea”: soare, nor, lună şi nor cu picături de ploaie. Mai exact am învăţat să folosim elemente din pathfinder: unite (am lipit cercurile din care am creat norişorul), minus front (am decupat dintr-un cerc un alt cerc mai îndepărtat şi ne-a ieşit o semiluna) şi intersect (am creat picăturile de ploaie din interscţia a 2 cercuri).

Şi ca să vă arătăm cât suntem foarte talentaţi şi de pricepuţi v-am pregătit câte o felicitare de iarnă. Unii dintre noi a făcut un glob în care au desenat oameni de zăpadă, căsuţe, brăduţi şi chiar pe Moş Crăciun, iar alţii au ales o felicitare mai clasică, cu un peisaj de iarnă.

Cu mai multe idei şi desene continuăm cursul de Design for Juniors pe 15 ianuarie.

Vă dorim să vă bucuraţi de cele mai frumoase şi calde momente alături de cei dragi! Crăciun Fericit şi La mulţi ani!

Lorena Tătaru

Facebook: https://www.facebook.com/cursuriKIDster/

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>