Cartea „Steve Jobs” pentru copii – Relaxare si invatare (5)

thumb_DSC00433_1024

Stimati parinti,

Astazi am bucuria sa aduc in atentia dvs cartea inspirationala pentru copii, Steve Jobs, insanely greatPovestea narativa prezinta viata lui Steve Jobs, fondatorul Apple, de la nasterea sa, apoi evolutia si rezultatele profesionale, finalizandu-se cu cele mai importante replici ale acestuia din cadrul discursului sau de la Universitatea Stanford, printre care „Have courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become”, „Stay hungry. Stay foolish”Este o carte cu multe desene grafice (dupa cum puteti observa in imaginile de mai jos), care va antrena imaginatia si va starni interesul copiilor sa o citeasca. 

Cartile inspirationale sunt foarte importante pentru dezvoltare, pentru ca acestia cauta repere spre construirea unei identitatii proprii, a unui mod de gandire, de actiune si de aceea ar fi de preferat sa gaseasca modele/ personaje care sa ii motiveze pe o cale buna. Povestile sunt o metoda excelenta prin care imaginatia lor poate zburda prin locuri nebanuite, hranindu-le sufletul cu emotii si trairi.

Cartea este in limba engleza si poate fi o lectura placuta pentru copiii pasionati de tehnologie sau pentru cei care cunosc/ folosesc produsele Apple.

Aceasta recomandare de lectura continua seria de carti inspirationale pentru copii pe care am inceput-o in urma cu cateva saptamani, prin cartea Good Night Stories for Rebel Girls. Va invit sa cititi mai jos cateva impresii de la una dintre fetitele „rebele”, Smaranda, 11 ani, care a primit-o cadou zilele trecute: Mi-a placut mult cartea, mai am cateva pagini pana o termin. Mi-a placut ca nu a fost ca o biografie cu multe date si ani, ci povestiri pe-ntelesul copiilor. Desi se zice ca femeile sunt slabe, povestile lor din carte au dovedit altceva, ca pot fi curajoase si ambitioase. Aceste femei nu s-au dat invinse si si-au urmat visele. Sunt un model care ma inspira si-mi arata ce cale pot urma. Nu stiu daca este important, poate doar pentru mine, dar mi s-a parut o carte foarte frumoasa, cu desene superbe, si usor de citit.” 

thumb_DSC00433_1024

Steve Jobs, insanely great poate fi cumparata de pe siteul books-express.ro, de la sectiunea de recomandari KIDSTER, cu discount 20%, SAUo puteti castiga la Concursul de Scriere Creativa: copiii si adolescentii cu varste intre 9 – 13 ani, pasionati de arta condeiului, se pot inscrie in ACEST FORMULAR cu un text de minim 15 randuri, prin care sa raspunda la intrebarea: „Care crezi ca este cea mai importanta aplicatie dintr-un telefon/ tableta si de ce?” Lucrarile inscrise vor fi postate pe siteul www.kidster.ro, iar cele mai bune doua texte vor fi premiate cu o carte „Steve Jobs, insanely great”Termenul limita pentru trimiterea textului este 23 iulie, ora 20:00. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 25 iulie. 

De asemenea, va anuntam ca toate locurile la Scoala de Vara „Juniori in Tehnologie” s-au ocupat in primele 3 zile de la lansare. Ne bucuram de interesul dvs si al copiilor si de abia asteptam sa ne vedem la cursuri!

Recomandarile saptamanilor anterioare:

Film pentru copiii pasionati de sah – Relaxare si invatare (1)

Proiecte de stiinta si tehnica pentru copii – Relaxare si invatare (2)

Carte inspirationala pentru fete – Relaxare si invatare (3)

Film emotionant pentru profesori si parinti – Relaxare si invatare (4)

Va doresc zile minunate alaturi de cei dragi!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>