Campanie de donare de haine si incaltaminte pentru copii, Kidster Help Box (Cutia cu ajutor a copiilor)

IMG_8691

Dragi parinti,

Sambata, 28 iunie, ora 10:00, organizam un altfel de eveniment educativ pentru copii si parinti: Campanie de donare de haine si incaltaminte pentru copii, Kidster Help Box (Cutia cu ajutor a copiilor). Nevoia si cererea a venit din partea catorva familii mai nevoiase din Iasi si impreuna cu cativa prieteni ne-am gandit sa organizam aceasta actiune care sa mobilizeze mai multi oameni, si nu doar pe noi.

 

Credem ca ne putem ajuta semenii pe tot parcursul anului, nu doar de sarbatori. Daca aveti haine si incaltaminte pe care copiii sau dvs nu le mai purtati, va invitam sa le aduceti sambata, intre orele 10:00 – 13:00, pe str. Intrarea Mihai Eminescu nr. 5. Va rugam sa le aduceti in pungi sau cutii separate (hainele intr-o punga, incaltamintea in alta punga), sa ne fie usor cu organizarea lor ulterioara. Va asteptam cu apa, fructe si prajiturele, jocuri si multe ganduri bune!

Va rugam ca confirmati participarea prin acest formular: https://docs.google.com/forms/d/1VbkpwRTVcew5l-AVQ72faZC_Lu0UonY7EuxUSMn_Ufk/viewform

In plus, pentru ca dar din dar devenim mai buni, cei care vor participa in aceasta campanie vor primi o reducere de 10% partea Tortulet.ro (magazin online de torturi si prajituri) la orice produs comandat pe site, pana la finalul anului 2014.

 

Dorim astfel sa incurajam generozitatea si solidaritatea copiilor fata de semenii lor, iar actiunea dvs de a darui sa o priveasca ca pe un model si sa fie la fel de buni mai departe in viata.

 

ps: Cand avem 10 – 11 ani, in preajma Pastelui, eram cu parintii mei la cumparaturi. Eu, alaturi de mama, cumparam ingrediente pentru prajituri. Tata, vine si pune in cos 3 pachete de biscuiti, 3 cornuri, 3 sucuri. Eu nu am frati si ma gandeam bucuroasa cum de s-a gandit tata sa imi cumpere mie dulciuri, in conditiile in care nu face asta de obicei. Raspunsul a venit imediat, cand l-a intrebat mama, uimita, ce sunt cu astea: “Sunt pentru copilasii de la ferma. O sa ma duc maine la albine si vreau sa le duc ceva de Paste”. Atunci am inteles. Tata este apicultor, iar in acea perioada avea stupii la o ferma, unde locuia o familie mai saraca, cu trei copii. El era grijuliu cu ei si le aducea mereu cate ceva. Emotia si generozitatea pe care tata mi-a transmis-o in acea zi a schimbat ceva in mine pentru totdeauna. Cum puteam sa ma gandesc la mine, cand altii copii avea foarte putin?

Dupa ce ne-a explicat intentia lui, si eu si mama am inceput sa le cumparam mai multe. Acasa le-am adunat si din jucariile, hainele mele. A fost una dintre cele mai frumoase lectii pe care parintii mei mi le-au oferit. M-au invatat sa fiu un om mai bun.

Peste cativa ani, in timpul liceului am devenit voluntar. Sentimentul de bine din copilarie revenise. Am inceput sa imi ofer timpul celorlalti invatand despre mine. De atunci sunt voluntar in fiecare zi, pentru ca suntem aici sa ne ajutam unii pe ceilalti.

 

Haideti sambata la Kidster Help Box, sa (ne) ajutam impreuna!

 

Multumim partenerilor: Universitatea Alternativa, Tortulet.ro, Urban Kid, Pro Kid, Sfatul mamicilor, Copilul.ro, Suntparinte.ro. GoKid.ro

Cu drag,

Claudia Suhov

Cofondator Kidster, tortulet.ro

claudia@kidster.ro

0746.042.033

2 comments to Campanie de donare de haine si incaltaminte pentru copii, Kidster Help Box (Cutia cu ajutor a copiilor)

  • Alina  says:

    Pentru ce varsta?

    • kidster  says:

      In principiu cererea este pentru copii peste 12 – 14 ani. Dar daca primim si mai mici le donam la alte ong-uri. Important este sa le strangem. :)

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>