Atelier “ABC-ul vitaminelor de origine vegetala”

kid-fruit-veg

Atelier “ABC-ul vitaminelor de origine vegetala”

 

“Baiatul meu nu mananca nici un fel de fruct”, “Copilul meu are probleme cu greutatea si mananca multe dulciuri”, “Ii plac sucurile carbogazoase, nu bea apa si este mereu deshidratat”. Acestea sunt vorbele mai multor parinti care ne-au cerut sa realizam si un atelier despre o alimentatie sanatoasa si corecta pentru copii.

Stim faptul ca o masina are nevoie de un bun combustibil pentru ca ea sa functioneze. La fel se intampla si cu corpul nostru. Avem nevoie de mancare buna pentru a avea energie si pentru a creste. Cum ii facem insa pe copii sa aleaga alimentele care sunt benefice pentru dezvoltarea lor?

In aceasta sambata, 18 octombrie, orele 10:00 – 12:00, are loc primul atelier de educatie alimentara pentru copiii cu varstele intre 7 – 11 ani cu tematica “ABC-ul vitaminelor de origine vegetala”.

In prima parte a atelierului vom discuta rolul vitaminelor in organismul nostru in ordinea lor alfabetica si sursele de legume si fructe in care le gasim. Copiii vor avea la dispozitie fise de lucru pe care le vor completa cu informatia pe care o vor afla. La finalul acestei parti, copiii vor fi organizati in echipe si vor participa intr-un concurs care va face apel la informatiile pe care le-am aflat mai devreme, “Stii si castigi VITAMINE”. Echipele care raspund corect la intrebari si strang cele mai multe vitamine vor fi premiate.

3084075-fresh-fruit-salad-in-a-crystal-bowl--luscious-healthy-eating-with-kiwi-fruit-strawberries-blueberrieIn cea de-a doua parte, copiii vor prepara o mare salata pe care sa o imparta cu colegii si cu parintii lor.

Parintii sunt invitati sa ramana in cadrul atelierului in spatiul dedicat lor pentru a asculta informatia, insa fara a se implica activ in desfasurarea acestuia.

Atelierul este sustinut de Carla Fabian, medic specialist neurolog pediatru, cu competente in Apifitoterapie si Ayurveda (Medicina Traditionala Indiana). Studiaza Ayurveda de 17 ani, trateaza pe principii ayurvedice si preda medicina indiana.

Numar de participanti: 12.

Cand:
  Sambata, 18 octombrie, orele 10:00 – 12:00.

Unde: Restaurantul Hanul Berarilor, str. Poenaru Bordea nr. 2
Bilet de participare:

Varianta A: 60 lei per participant (materialul de curs, premii, fructe pentru salata, diplome incluse).

Varianta B: 110 lei/ 2 participanti (materialul de curs, premii, fructe pentru salata, diplome incluse).

Varianta C: 160 lei/ 3 participanti (materialul de curs, premii, fructe pentru salata, diplome incluse).

Inscrieri:

Powered by Typeform

Informatii suplimentare:

Claudia Suhov – 0746 04 20 33 / claudia@kidster.ro
Deadline inscrieri: 17 octombrie, 12:00.

Multumiri speciale partenerilor nostri:

Restaurantul Hanul Berarilor

Copilul.ro

Suntparinte.ro

Prokid.ro

Urbankid.ro

Smartandhappychild.ro

Va asteptam sa traim o experienta de invatare FUNtastica impreuna!

Cu drag,
Echipa Kidster

Claudia SUHOV
claudia@kidster.ro / 0746.042.033

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>