Am petrecut Ziua Mondiala a Zapezii la Busteni

Duminică am fost invitați la Bușteni, cu ocazia Zilei Mondiale a Zăpezii. Așa că ne-am strâns o gașcă serioasă de 20 de copii între 5- 14 ani și 20 de copii de la Discover Me Grădiniță și After School 20 de adulți, părinți și însoțitori, iar la ora 8 am pornit cu trenul care ne-a dus direct la zăpadă.

2

Împreună cu prietenii noștri monitori de la Pro Skiers am vrut să organizăm o zi plină de activități pentru copiii care abia așteptau să ajungă pe pârtie. Planul a cuprins trei activități principale: sanie, curs de schi pentru începători și curs de schi pentru avansați. O parte din ei au participat și la concursul de schi pentru copii, organizat pe pârtie cu ocazia Zilei Zăpezii.

4

La finalul excursiei, juniorii aventurieri au avut parte și de câteva ture în caruselul care înconjoară pârtia. Copiii au fost foarte încântați și cu greu am lăsat zăpada în urmă la sfârșitul zilei.

3

Ne bucurăm că am avut ocazia să oferim copiilor această ocazie de a petrece o zi în natură, distrându-se și făcând sport. Excursia de la Bușteni este și parte a proiectului nostru, „Armonia vieții: Alimentație, Sport și Emoții”.

Ziua Mondială a Zăpezii a fost sărbătorită la Bușteni pentru al patrulea an consecutiv, în data de 18 ianuarie. Copiii au putut lua lecții gratuite de schi pe pârtia Kalinderu și au avut ocazia să participe la jocuri și concursuri special organizate pentru ei. Ziua Zăpezii a fost sărbătorită în sute de stațiuni din întreaga lume.

5

Ne dorim să organizăm mai multe activități de genul acesta, pentru a susține dezvoltarea unui stil de viață sănătos în rândul copiilor.

Câteva testimoniale din partea părinților: 

„Mulțumim pentru excursie! Alexian este supeeer încântat. Așteptăm următoarea „provocare”, adică tabăra de schi!”

„Va multumim si noi pentru o zi speciala!
 Cu drag,
Ioana Mustareata”

„Bună, Claudia, numele meu este Mihaela Sandu și sunt mama Ilincăi, o fetiță de 5 ani și jumătate care a experimentat duminică prima plecare cu persoane necunoscute fără mine (a mai fost plecată într-o excursie de o zi, dar cu colegii de la grădi, deci nu se pune :)) )

Înainte de toate vreau să îi mulțumesc din tot sufletul Ralucăi (prin intermediul tău), o persoană minunată care a avut multă grijă de Ilinca și a fost mereu lângă ea să suplinească lipsa mea, îi mulțumesc și o pup cu drag. Ilinca s-a arătat încântată de ce s-a petrecut în excursie, deși înțeleg de la ea că nu a participat la toate activitățile. Oricum, eu sunt foarte mândră și încântată de ea, este un început frumos și pentru că Raluca a fost atât de drăguță cu ea, a căpătat încredere și dorește să mai meargă (dar la anul, când face 6 ani – așa mi-a spus :)) ). Per total, a venit foarte încântată acasă și mândră de ea și m-a rugat să vă zic că a fost mi-nu-nat!!! Mulțumim și așteptăm poze! Mihaela și Ilinca”

” Bună, Claudia!

Mulțumesc în numele lui Iris.. mulțumesc și în numele meu pentru excursia frumoasă, pentru implicare, pentru tot!Te îmbrățișăm vineri la cursul de yoga pentru copii!

Iris și Mihaela”

 

Vă așteptăm cu drag să vă înscrieți în tabăra de schi din 16-20 februarie. Au mai rămas doar câteva locuri libere!

http://kidster.ro/tabere/

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>