Academia Juniori in Afaceri incepe anul in forta

După un 2014 plin de evenimente și activități cât mai diverse, primele săptămâni ale noului an îi vor surprinde pe Juniorii în Afaceri cu o agendă de activități special gândită pentru dezvoltarea lor personală.

Lunile ianuarie și februarie sunt rezervate unui proiect nou despre sănătatea fizică și psihică: „Armonia vieții: Alimentație, Sport și Emoții.” Proiectul se va încheia cu o expunere în format video și un târg de vânzare, la care copiii își vor exersa talentele de „vânzători”, de data aceasta oferind clienților smoothie-uri, limonadă, salate sau bomboane raw vegane.

Am gândit acest proiect pentru a informa copiii despre importanța alimentației și sportului în dezvoltarea unei vieți armonioase. În timpul cursurilor ne vom uita și la câteva mici documentare despre organismul uman, alimentație și sporturi.

Suntem foarte entuziasmați să vedem cum va evolua proiectul și să începem un nou an de activități alături de simpaticii Juniori în Afaceri!

Programul pe săptămâni al proiectului este:

Data Etapa Locatie Proiect acasa
11 ianuarie Inițiere și deschidere dialog Centru de Matematică, ora 10 Compunere/ filmare
18 ianuarie Sport: Excursie la ski. Filmuleț + poze Bușteni, tren ora 8 Interviu sport + alimentație
25 ianuarie Atelier de gătit RestaurantCity Grill, ora 10 Citate și povești
1 februarie Atelier despre Armonia emoțiilor + Concluzii Diverta Unirii, ora 10:30 Compunere
8 februarie Filmare clip În confirmare Exersare discurs
15 februarie Târg de vânzare Mall (Promenada sau Afi), ora 11 Pregătire produse + afiș

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>